BørneOase lejr for børn der afslutter 1.-3. klasse til sommer
På Rudehøj Efterskole i uge 28

Start: Søndag d. 11. juli kl. 16.00
Slut: Onsdag d. 14. juli kl. 16.00 ("farvel og tak"-samling for børn og forældre kl. 16.00-16.30)

Kongebørn

Temaet for BørneOase lejren er Kongebørn. Vi tager udgangspunkt i materialet og sangene, som blev produceret til BørneOase i 2014.Det bliver 3 dage spækket med aktiviteter, leg, sang, teater, hygge og sjov. Alt det fede, du måske kender fra BørneOase.

Du får din egen gruppeleder, som sørger for, du kommer godt på plads, når du ankommer og som kan hjælpe dig med at få en god lejr. I gruppen spiser vi sammen og har gruppetid med hinanden. Gruppelederen siger godnat til "sine" børn og der er også mulighed for at vælge en god ven, man gerne vil sove sammen med. Har du ikke mod på selv at tage på lejr, tager du bare din far eller mor med som leder. 

Vi skal høre om Darwin og Denice, som møder Hr. Kristus og finder ud af hvad det vil sige, at være et kongebarn. Der bliver også tid til at lege, konkurrere og få sjove oplevelser med gamle eller nye venner. Rudehøj Efterskole har det hele. Multibane, hængekøjer, bålplads, hal, bordtennis, krea. Du får travlt med at nå det hele.

Bonus info: Rudehøj Efterskole er netop nu i gang med at bygge en lækker bålhytte, som vi kan hygge os i, hvis det står ned i stænger.

Bliv frivillig på BørneOase lejr

Kontakt lejrleder Lis Abildtrup på lis@buo.dk

PS: Som frivillig leder må du gerne tage dine egne børn med på lejr, også selvom de ikke er i målgruppen for lejren.

Oplev BørneOase

TILMELD DIT BARN NU

Kærlig hilsen BørneOase teamet: Lis Abildtrup, Mie Nygaard, Heidi Svendsen og Ida Johanson.