BørneOase

BørneOase er et tilbud for børn fra 5 år til og med børn, der lige er gået ud af 2. klasse

Vi vil gerne invitere børnene til fest og sjove aktiviteter om formiddagen mandag-fredag. Formiddagene starter til vores store børnemøde, hvor vi sammen skal synge og danse til lovsang og se teater, hvorigennem vi vil høre om årets tema i børnehøjde og i sjove rammer! Efter børnemødet vil der være gruppetid. Her er der tid til fordybelse, refleksion og bøn omkring det børnene har hørt på børnemødet, samt en masse spændende aktiviteter, leg og hygge og en lille forfriskning.

Børnenes forældre er meget velkomne til at være med som frivillige gruppeledere - men ellers er det forældrefrit.

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

BørneVærkstedet

For børn med særlige behov på SommerOase

BørneVærkstedet er for børn, der af forskellige årsager har svært ved at indgå i BørneOase. Det kan være børn, der har behov for mere ro, end der er på BørneOase, hvor der er både er mange børn og meget larm, og der sker utroligt mange ting.

BørneVærkstedet er for børn, der har særligt brug for at blive afskærmet for et højt niveau af sanseindtryk. Det er ikke afgørende om det har en speciel diagnose, men mere om barnet fungerer og trives bedre ved at være et sted, hvor der er et særligt fokus på støjniveau, struktur og tydelige nærværende voksne.

I BørneVærkstedet har vi det samme tema og det samme fokus som på BørneOase, men i en mere enkel udgave.

BørneVærkstedet har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 - 12.00. Indskrivningen hertil foregår sammen med den øvrige indskrivning til BørneOase.

Aldersgruppe fra 5 til ca. 9 år.

Ledere af BørneVærkstedet: Merete og Olav Heldt (28 36 10 66)

Oplev SommerOase

TILMELD DIG NU