Bibelcamping er camping med kristne værdier. Det er fællesskab og oplevelser for hele familien. Vi mødes i Horsens i uge 29.

Fællesskab i campinggaderne

Vi prioriterer fællesskabet højt i den måde campingpladsen er indrettet på. Alle deltagere placeres i en landsby, hvor der skabes rum for fællesspisning, samtaler i forteltene og hjælp til opvasken. Landsbyerne er et bærende element på SommerOase. Det er her, den enkelte får et tilhørsforhold i et mindre fællesskab. Hver landsby har en landsbyhøvding, som har fokus på praktisk hjælp og et socialt landsbymiljø.

Oplevelser, fest og fordybelse

På SommerOase er der aktiviteter og oplevelser for alle aldre. For de mindste er der sanglege, historiefortælling og kreative aktiviteter. De unge bor i deres egen camp sammen med ungelederne, hvor der er fokus på fællesskab og fest. Der er workshops, undervisning og koncerter for alle. Og der er langsomhed og fordybelse i skoven, som ligger lige ved siden af campingpladsen. 

Få et glimt af SommerOase i videoen her:

Gratis gæstedag

Torsdag i uge 29 kan du få en smagsprøve på SommerOase til gratis gæstedag. Oplev lovsang, campingstemning, cafémiljø, koncerter og mulighed for forbøn.

Adresse til SommerOase
Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter
Hattingvej 49
8700 Horsens

Ring eller skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål. Du kan også gå på opdagelse i svar på ofte stillede spørgsmål.

Tlf.: 86543600
info@danskoase.dk