Billetter giver adgang til SommerOase. Du kan spare penge ved at tilmelde dig tidligt.

KØB BILLETTER

Vi hjælper hinanden

Har du behov for tilskud til din SommerOase billet, vil vi opmuntre dig til at tage kontakt til dit lokale menighedsfællesskab. Mange menigheder hjælper hinanden med at få alle med på SommerOase. Er du i tvivl om, hvem du skal spørge, hjælper vi gerne med at formidle kontakten. SommerOase har også sin egen pulje, som hjælper deltagere, hvor det lokale netværk ikke kan bære med. 

Har du brug for hjælp? Kontakt Lisbeth Baun på Oasekontoret inden den 1. maj: lisbeth@danskoase.dk.

Du kan også hjælpe. I tilmeldingen til SommerOase har du mulighed for at give en gave til SommerOase-puljen, som hjælper andre på SommerOase, så endnu flere får en sommer fyldt med Gud, oplevelser og fællesskab. 

Priser og billetter

Armbånd til hele ugen

Tilmelding senest d.:

Alder

30. april

Herefter

0-2 år 135 kr. 145 kr.
3-4 år 205 kr. 235 kr.
5-8 år 460 kr. 499 kr.
9-12 år 675 kr. 799 kr.
13-24 år 899 kr. 999 kr.
25+ 1475 kr. 1599 kr.

Deltagerprisen inkluderer ikke overnatning. Se priser og læs mere under menupunktet Overnatning.

Fortrydelse af deltagergebyr?

Du står bedre end hvad du kan forvente ud fra gældende regler på området. Hvis du normalt bestiller billetter til en oplevelse som fx en koncert eller festival, så vil du ikke have nogen fortrydelsesret. For SommerOase får du dog muligheden for at fortryde frem til d. 1. juni - læs mere om gebyr og dine tekniske forhold i vores handelsbetingelser

Dagsbilletter

Ønsker du at besøge SommerOase en enkelt dag, kan du købe en dagsbillet. Dagsbilletten gælder til hele den pågældende dag. Ønsker du at overnatte, er du mere end velkommen, og skal i så fald købe dagsbillet til både dagen, hvor du ankommer, samt til dagen efter, hvor du tager afsted igen.

Dagsbilletter kan købes på billet.danskoase.dk ved at vælge dit spor (aldersgruppe) og efterfølgende den eller de dage, du ønsker at deltage. Dagsbilletter kan desuden købes ved ankomst i receptionen.
Der udleveres et dagsarmbånd.

Dagspriser:
0-2 år (PixiOase): 0 kr.
3-4 år (MiniOase): 0 kr.
5 år til og med 2. klasse (BørneOase): 120 kr.
Færdig med 3. - 6. klasse (BeTween): 120 kr.
Færdig med 7. - 10. klasse (TeenTrack): 175 kr.
17-24 år (TuneUp): 175 kr.
25+ år (VoksenOase): 250 kr.

Gæstedag

Som gæst er du velkommen alle dage på SommerOase ved køb af én eller flere dagsbilletter. På SommerOase 2023 vil der ikke som tidligere år være en gratis gæstedag. Ved at fordele gæsterne over hele ugen, sparer vi en masse penge og frivillige ressourcer som vi i stedet vil investere i at skabe de bedste rammer og et fantastisk program for alle deltagere.