Frivillighed giver kæmpestor mening

SommerOase i uge 29 har et stærkt arbejdsfællesskab, som du kan blive en del af. 

Måske kender du allerede en frivillig? Hvis du gør, så spørg gerne om der er noget, du kan hjælpe med.

Der er opgaver for enhver smag - om du er kreativ, teknisk, praktisk eller har en skuespiller i maven. Læs mere om nogle af de frivilliges oplevelser og opgavetyperne her eller ansøg om at komme med på et frivillig-team.

Frivillig på BeTween

Vil du gøre en indsats for børn der går i 3.-6. klasse? Så bliv frivillig på BeTween.

Hvis du er ung (ca. 16-22 år) og elsker at være med i et stort og socialt team, kan du blive gruppeleder – her er du med alle formiddage og to eftermiddage/aftner.

Er du voksen kan du blive forbeder på BeTween. Vi har brug for både voksne og ældre forbedere, som vil give vores BeTweens genkendelighed og erfaring med bøn. Som forbeder er du typisk med to aftner i løbet af ugen.

Du kan også være medhjælper en enkelt aften (eller flere). Du skal bare at være tilstede under mødet og hjælpe med at holde ro. Her kan vi bruge frivillige i alle aldre.

Læs mere om BeTween her

Kontakt Markus for at blive frivillig på BeTween
markus@buo.dk

Frivillig på logistikområdet

Ruben Simonsen - frivillig runner
Jeg har været frivillig som ”runner” på SommerOase de sidste 13 år. Jeg er med til at hente og bringe ting, der bliver brugt under SommerOase, som ikke bliver lejet, fx møbler, udsmykning, instrumenter og legetøj. Det er en hyggelig tjans, hvor jeg får lov til at mødes med alle mulige mennesker, men der skal jo også køres og flyttes en masse. Jeg nyder at være en del af noget større, og selvom min tjans er ret usynlig, så er jeg bevidst om, at den opgave, jeg har, er med til at give andre folk mere tid og overskud til at klare deres opgaver. I sin tid startede jeg da jeg fik kørekort, fordi jeg synes det var spændende at køre med stor ladvogn, og det er fedt at komme vidt omkring og få en god fornemmelse af, hvad der rører sig blandt mennesker. 

Kontakt Benjamin for at blive frivillig på logistikområdet
benjamin@danskoase.dk

Frivillig på BørneOase

Er du over 18 år kan du blive gruppeleder på BørneOase. Her får du mulighed for at lede en gruppe med ca. 12 børn sammen med en hjælper. Du skal gerne have erfaring fra fx BørneOase, børnekirke eller lignende.

Er du 13 år eller derover kan du blive gruppehjælper. Det betyder, at du hjælper gruppelederen med at lede en gruppe med ca. 12 børn. Her er ingen erfaring nødvendig.

Er du mere til noget aktivt kan du blive aktivitetsleder på BørneOase. Så skal du afvikle en planlagt aktivitet for en gruppe af børn og deres ledere – det kan fx være noget kreativt, fælleslege, træværksted, fodboldkamp eller noget helt andet. Det foregår 1-5 formiddage fra 10.40-12.15 (selve aktiviteten er fra 11-12).

Læs mere om BørneOase her

Se video fra BørneOase:

Kontakt Tobias for at blive frivillig på BørneOase
tobias@buo.dk

Frivillig i administrationen

Kan du bevare roen og finde løsninger i pressede situationer? Så skal du måske være dagsleder i receptionen?

Som dagsleder fungerer du som backup for receptionen. Dit team består af 6-9 frivillige receptionister (kan du finde dit eget team, er det et hit). Du er med til at åbne og lukke receptionen og sørge for en god overgang mellem vagtskifte i løbet af dagen. Receptionisterne skal kunne få fat på dig hele dagen.

Synes du det er sjovere at stå i receptionen og møde nye mennesker, så kan du vælge at blive receptionist. Så bliver du SommerOases ansigt udadtil. Især på ankomstdagen og gæstedagen er der lyntravlt, men der er også stille perioder i løbet af ugen, hvor der er god tid til at snakke med folk. Som receptionist har du typisk to vagter i løbet af ugen.

Er du typen der kan forklare hvordan den nye iPhone fungerer, så din mormor forstår det? Så er det dig vi mangler til at yde support på vores kasseterminaler over hele pladsen under SommerOase. De frivillige i butikker og reception har brug for hjælp i begyndelsen af hver ny vagt, til at blive fortrolige med kasseterminalen.

Se video fra ankomstteamet på SommerOase:

Kontakt Dorthea-Emilie for at blive frivillig i administrationen
de@danskoase.dk

Frivillig på koncertområdet

Kommer du på SommerOase for koncerterne? Så er her en mulighed for at komme helt tæt på.

Har du erfaring med at tale foran et større publikum kan du blive konferencier. Så er det dig der annoncerer koncerterne fra scenen.

Er du mere interesseret i at hænge ud med musikerne og sørge for at de har det godt, så kan du blive en del af bandcare teamet, som sørger for at bands bliver taget godt imod. At bandrum er ryddet og klar ved ankomst. At musikerne får mad, vand på scenen osv.

Se mere om koncerterne på SommerOase her

Kontakt Emma for at blive frivillig på koncertområdet
emma@danskoase.dk

Frivillig på ungeområdet

Helmi Päivinen Jensen - frivillig rådgiver
Jeg har været leder af rådgivningen på unge-sporet. Vi var med til formiddagsmøderne hos de unge, og det var så fedt at mærke deres energi og passion og deres måde at møde Gud på. Under mødet var vi til rådighed til samtaler for de unge, og det var hjertegribende at høre deres fortællinger om svære ting i deres liv.  Jeg er glad for at være med til at sørge for, at unge ikke skal gå alene med tunge ting og livsvigtige overvejelser, men kan få sparring og støtte. Jeg synes, det er fedt at tjene på den her måde, hvor jeg kan bruge de erfaringer, jeg selv har fået i livet og give noget, jeg selv savnede som forvirret ung – og så havde vi bare et dreamteam af frivillige rådgivere! 

Kontakt Ida for at blive frivillig på TuneUp (sporet for de 17-22 årige)
ida@buo.dk

Der er mange flere muligheder for at være med som frivillig på SommerOase.

Tryk på den gule knap og vælg et område, så kontakter vi dig.