Sammen skaber vi SommerOase

Lørdag d. 27. april inviterer vi til Frivilligdag på Rudehøj Efterskole.

Tilmelding i bunden af siden.

Har du lyst til at være frivillig på SommerOase, eller har du måske allerede været det i mange år, så har du mulighed for at få en smagsprøve på SommerOase 2019.

Her kan du høre om, hvordan planlægningen af årets SommerOase skrider frem, komme med input til planlægningen og have fællesskab med andre frivillige. 

Du behøver ikke have en frivillig opgave på SommerOase endnu for at være med på frivilligdagen, vi får rig lejlighed til sammen at udforske de mange forskellige områder, du kan løfte med på, og måske finde det perfekte sted at tjene med.

I løbet af dagen, skal vi høre om årets tema, høre de spritnye temasange til SommerOase og så skal vi selvfølgelig også bede sammen for alle de mennesker, der kommer på SommerOase. Vi skal også høre om nogle af de nye tiltag vi laver på dette års festival.

Om eftermiddagen er der mulighed for at du kan mødes med dit team, hvis du allerede er i et, og planlægge frem mod SommerOase sammen.

I år sætter vi også tid af, til at tale sammen om frivillighed, og her har vi brug for dine input. For uden frivillige, kan vi ikke lave SommerOase. Derfor har vi brug for at lære af dig: Hvorfor er du egentlig frivillig? Hvad gør det fedt for dig at bære med? Og hvordan kan vi gøre det bedre for dig at være frivillig? 

Vi glæder os til at se dig. 


Program for dagen
09:30    Drop-in og kaffe
10:00    Velkomst

- Lovsang og bøn
- Tema og indhold

11:00    Frivillighed

- Frivillig på SommerOase 2019
- Tænk med

12:00    Frokost
13:00    Opsamling
13:30    Logistik og rammer
14:00    Kaffe, kage, og tak for i dag

Mulighed for at mødes med frivillige team

 

 

Get your free webform from Podio