Opdateret d. 23. april 2020

SommerOase er desværre aflyst da regeringen har forlænget forbuddet mod store forsamlinger frem til slutningen af august.

Den 6. april meddelte Statsminister Mette Frederiksen at forbuddet mod store forsamlinger forlænges indtil slutningen af august på grund af den store smitterisiko forbundet med Coronavirus.

Vi havde håbet på at kunne samles til årets højdepunkt - den store familiefest på SommerOase i uge 29 – men på baggrund af regeringens forbud, er det ikke længere en mulighed. SommerOase d. 11.-18. juli 2020 er derfor aflyst.

Vi er kede af, at vi ikke skal mødes i Horsens til sommer, men vi bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse smittefaren.

Flere har spurgt, hvilke konsekvenser det har for DanskOase, at SommerOase bliver aflyst. Vi er i gang med at afklare omfanget, men det er klart, at det efterlader DanskOase i en usikker og vanskelig situation.

Derfor kalder vi også på gavmildhed og hjælp i denne tid. Vi modtager alle gaver med stor taknemlighed.

Hvad sker der med min billet?

Er du allerede tilmeldt SommerOase, har du flere muligheder. Du kan selvfølgelig få din billet refunderet eller du kan få den overført til næste års SommerOase. Men du kan også give din billet som gave til DanskOase, og være med til at sikre arbejdet med SommerOase fremover.

Vælg hvad der skal ske med din billet her.