For at fremme fællesskabet blandt campisterne på SommerOase er det store campingområde opdelt i landsbyer. Hver landsby har en eller to frivillige landsbyhøvdinge (Små landsbyer 1 høvding, store landsbyer maks 2 høvdinge).

Høvdingens vigtigste opgave er, at deltagere og gæster føler sig velkomne på SommerOase og i landsbyfællesskabet. Det er vigtigt for os, at alle deltagere på SommerOase føler sig godt modtaget og ved, hvem de kan henvende sig til med spørgsmål og udfordringer.

Udover den sociale opgave i løbet af ugen, hjælper høvdingen også med at anvise pladser ved ankomst og fordele praktiske opgaver i landsbyen, som får logistikken og infrastrukturen på den store plads til at hænge sammen. De fleste større opgaver løses af SommerOase-teamet samt professionelle partnere og leverandører, men mindre "tjanser" fordeles mellem landsbyerne efter størrelse. Det kunne fx dreje sig om affaldsindsamling, velkommere og brandvagter i StoreTelt eller vagter ved de to store hoppeborge på pladsen.

Høvdingen agerer desuden bindeled og kontaktperson mellem deltagere og festivalens ledelse.

Har du spørgsmål vedr. høvdinge-opgaven, er du velkommen til at kontakte Konferencechef Steen Blay Steiner på steen@danskoase.dk.

På et senere tidspunkt kan du registrere dig som landsbyhøvding her på siden.

Podio - CRM done right