For at fremme fællesskabet blandt campisterne på SommerOase og skabe den hyggelige SommerOase-stemning, er det store campingområde opdelt i mindre enheder, også kaldet landsbyer.

Hver landsby har én eller to "landsbyhøvdinge".

Høvdingenes fornemste opgave er, at gæsterne føler sig velkomne på SommerOase. Det er vigtigt, at alle deltagere føler sig taget godt imod, og ved hvem de kan henvende sig til med spørgsmål og udfordringer.

Høvdingen har værtsfunktionen og er derfor behjælpelig med anvisning af pladser i selve landsbyen ved ankomst. Landsbyhøvdingen har desuden primært den sociale omsorgsfunktion i at formidle og facilitere fællesskab og nærvær. Høvdingen er også kontaktperson for deltagerne, og ved generelle praktiske problemer kan deltagerne henvende sig til deres landsbyhøvding. Høvdingen formidler videre til koordinatorerne for landsbyhøvdinge, og de kan så kontakte ledelsen for SommerOase. Drejer det sig imidlertid om akutte praktiske problemer kan høvdingen kontakte pladsvagten. Endeligt koordinerer høvdingene også internt i landsbyen de små opgaver som landsbyerne hver får uddelegeret, for at få logistikken og infrastrukturen på den store plads til at hænge sammen. 

I formularen herunder er det muligt at registrere landsbyens høvding(e).

The simplest way to manage projects out there