Landsbyfællesskab på SommerOase

Da vi nu er gået igang med pladsfordelingen, kan vi desværre ikke længere garantere, at der vil være plads i den valgte landsby.

 

Landsbyerne er et bærende element på SommerOase. Det er her, den enkelte får et tilhørsforhold i et mindre fællesskab. Hver landsby har en landsbyhøvding, som har fokus på praktisk hjælp og et socialt landsbymiljø, ligesom de fleste landsbyer har et samlingspunkt med et fællestelt for fællesspisning, aktiviteter, hygge og fællesskab.

Vi håber, I vil udnytte at være på ferie med kirken: Pas hinandens børn, tag til stranden sammen, gå sammen til seminar og få vendt dagens indtryk i forteltet bagefter. Lær hinanden at kende uden for kirkebygningen. 

Kort sagt: Lad fællesskabet blomstre, og kom tilbage efter sommeren med fælles oplevelser og ny energi.

Fælleslandsbyer

Hvis din lokale menighed ikke har en landsby på SommerOase, er du altid velkommen i en af fælleslandsbyerne "Nærheden" eller "Friheden", som har deltagere fra hele landet.

Nærheden henvender sig særligt til dem, som ønsker at forme nye relationer og have fællesskab med de andre i landsbyen på SommerOase. Landsbyhøvdingene bærer et særligt ønske om at skabe gode rammer for fællesskab og det sociale miljø i landsbyen. Det kan se ud på mange måder, fx ved fællesspisning, børnepasningsaftaler eller arrangementer i fællesteltet. Vi håber, at fællesteltet vil blive et mødested og en ramme for socialt samvær - særligt for deltagerne i Nærheden. Måske er Nærheden også noget for især dig som er ny på SommerOase?

Friheden er et åbent tilbud for alle deltagere, der ikke er tilknyttet en menighed eller et etableret fællesskab på SommerOase. Her kan man fint bo, selvom man finder sit primære netværk udenfor landsbyen eller hvis man er på SommerOase med en mindre gruppe (2-6 enheder), som ikke naturligt kan placeres i en etableret landsby på SommerOase.

Bo sammen med familie og venner

Vil du gerne bo sammen med familie eller venner, skal du tilmelde dig en gruppe. En gruppe er en mindre samling af campingenheder i en større landsby. 

OBS: Sidste mulighed for at tilmelde sig en gruppe er 1. juli.

Der er to muligheder:

  • Tilmeld dig en gruppe, som en anden har oprettet.
  • Opret en ny gruppe, hvor andre fra samme landsby kan tilmelde sig. 

Hvis der er både telte og campingvogne i en gruppe, forsøger vi at placere campingvognene så tæt på teltpladsen som muligt.

Har du spørgsmål kan du skrive til info@danskoase.dk

Følg vores guides
Du kan følge vores guides her - hvor vi beskriver gruppesystemet skridt for skridt:
Sådan opretter du en gruppe
Sådan tilknytter du dig en gruppe

 

Hvor kan jeg høre mere om landsbyer på SommerOase?

Kontakt DanskOases sekretariat for at høre mere.

info@danskoase.dk
86 54 36 00