Hvad er landsbyfællesskab på SommerOase?

Landsbyerne er et bærende element på SommerOase. Det er her, den enkelte får et tilhørsforhold i et mindre fællesskab. Hver landsby har en landsbyhøvding, som har fokus på praktisk hjælp og et socialt landsbymiljø.

Vi håber, I vil udnytte at være på ferie med kirken: Pas hinandens børn, tag til stranden sammen, gå sammen til seminar og få vendt dagens indtryk i forteltet bagefter. Lær hinanden at kende uden for kirkebygningen. 

Kort sagt: Lad fællesskabet blomstre, og kom tilbage efter sommeren med fælles oplevelser og ny energi.

Hvis din lokale menighed ikke har en landsby på SommerOase, er du altid velkommen i en af fælleslandsbyerne "Nærheden" eller "Friheden", som har deltagere fra hele landet. "Nærheden" har fokus på fællesskab og samler deltagere, som har lyst til at danne nye relationer. "Friheden" er en åben landsby for deltagere, som har relationer på SommerOase, men ikke følges med en lokal menighed.

Læs mere om nye muligheder for fællesskab på SommerOase

Ny på SommerOase?

Det frivillige arbejdsfællesskab er et oplagt sted at lære nye mennesker at kende. Her er opgaver for enhver smag – om du er kreativ, teknisk, praktisk eller har en skuespiller i maven.

Læs mere om opgaverne her (ikke tilgængeligt endnu)

Tilmeld dig et frivillig-team her (ikke tilgængeligt endnu)

Læs også: Hvem er de frivillige egentlig og hvorfor gør de det? (interview med 4 frivillige)

Hvor kan jeg høre mere om landsbyfællesskab?

For at blive oprettet som landsby på SommerOase, skal I være mindst 6 campingenheder og udvælge en landsbyhøvding blandt jer.

Kontakt DanskOases sekretariat for at høre mere:

info@danskoase.dk

86 54 36 00