SommerOase holder til på en mark. Det giver et ujævnt underlag. Vi anbefaler derfor deltagere med særlige adgangsbehov at bo på et af skolens værelser i stueetagen. Ønsker du at bo på campingpladsen, kan vi hjælpe dig med at finde placeringen med de bedste adgangsforhold.

Læs her om tilgængelighed på SommerOase.

Deltagelse med handicaphjælpere

Har du et ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, Dansk Blindesamfund eller IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), kan din hjælper få et gratis deltagerarmbånd ved henvendelse i receptionen på SommerOase.
Ansøg om ledsagerkort her

Din hjælpers kost og logi betales af dig.
Spis på OaseTorvet eller kontakt os for at bestille mad til din hjælper i skolens restaurant.

Bestil din hjælpers logi sammen med din egen billet:
Tilmeld dig og din hjælper her

Overnatning på værelse

Vi anbefaler værelser i stueetagen, da der kun er trappeadgang til værelser på 1. og 2. sal. 

I tilmeldingen finder du værelsestyperne "Enkeltværelse med eget toilet og bad" og "1-2 personers værelse" som begge er i stueetagen. Enkeltværelset har få trin op fra vejen. 1-2 personers værelset har rampetilgang. 
Bestil værelse her

Overnatning på campingpladsen

Ønsker du at bo på campingpladsen, men har særlige adgangsbehov til fx vej, toilet eller øvrige faciliteter, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe med at finde placeringen med de bedste adgangsforhold for dig.

Kørsel og parkering

Vi ønsker en børnevenlig og sikker SommerOase-plads og derfor er campingpladsen bilfri. Det betyder, at din bil skal parkeres på parkeringsarealerne, efter opstilling af campingenhed. Der er afmærket handicapparkeringspladser tættest på campingområdet og skolen. 

Har du behov for at køre på pladsen i løbet af ugen, kan du henvende dig i receptionen på SommerOase, hvor vi har mulighed for at give køretilladelse. Af brandhensyn skal parkering dog fortsat foregå på parkeringsarealerne.

Tilgængelighed i event teltene

Du er meget velkommen i alle eventteltene på pladsen. Af brandhensyn må tomme kørestole og rollatorer ikke stå i gangene mellem stolerækkerne, men skal parkeres udenfor teltet eller i området med barnevogne. Bliver du siddende i kørestolen, må den gerne stå i gangarealet ved siden af en stolerække. 

Spørg gerne en SommerOase medarbejder om hjælp.

Øvrige faciliteter

Her er et kort på vej, som markerer faciliteter med øget tilgængelighed.

Feedback eller spørgsmål?

Har du feedback eller spørgsmål om tilgængelighed på SommerOase, vil vi meget gerne høre fra dig.

Mail: info@danskoase.dk
Telefon: 8654 3600 (hverdage 9.30-14.30)