Spis på OaseTorvet

Vi glæder os til at byde dig indenfor på et OaseTorv som lægger op til samvær og samtale for hele familien.
Du kan købe mad som kan nydes på OaseTorvet eller i dit eget fortelt.

Se mulighederne herunder.

Peter Salat

Igen i år kan du finde Peter Salats pølsevogn på OaseTorvet. Her kan du købe klassisk fast food, såsom pølser, sandwich og pommesfrites. Som sidste år sælger Peter også madbilletter til helstegt pattegris på gæstedagen om torsdagen:

Bestil helstegt pattegris til dig selv og dine gæster på gæstedagen
Du kan bestille helstegt pattegris til aftensmad på gæstedag om torsdagen. Vi serverer kl. 17-19 fra pølsevognen på OaseTorvet.

Du kan købe madbillet ved pølsevognen på OaseTorvet eller via linket her:

Pris ved bestilling senest søndag d. 14. juli kl. 15:
Voksen: 89 kr.
Op til 12 år: 39 kr.
Under 4 år: 0 kr.

Efter søndag kl. 15 stiger prisen med 10 kr. pr. billet. Seneste frist for bestilling er mandag d. 15. juli kl. 15.

Mangler du aftensmad på ankomstdagen?
Du kan forudbestille dansk bøf eller smørrebrød til lørdag aften for 39 kr. pr. person. 

Skriv til peter@petersalat.dk eller send en sms til 30554060 senest fredag den 12. juli kl. 14.00. Betaling og afhentning ved pølsevognen på OaseTorvet lørdag kl. 17.00-19.00.

Babas pizzaria

Bor du i nærheden af Horsens kender du måske allerede Babas pizzaria. I uge 29 stiller de en bod op på OaseTorvet, hvor de sælger frisklavede kebabruller. Ønsker du at bestille hele pizzaer ringer du blot til Babas pizzaria og bestiller med levering til boden på OaseTorvet.

Babas pizzaria har som det eneste pizzaria tilladelse til kørsel på pladsen. Køb din pizza her og støt samtidig DanskOase med 10%.

Pandekagevogn

Spis dig mæt i pandekager på OaseTorvet. Pandekagevognen tilbyder madpandekager med enten kylling eller oksekød, samt salat, tomat, agurk, ost og et stort udvalg af krydderier og dressinger. 

Vex Mex

Er du til vegansk mad, så er Vex Mex måske noget for dig. Vex Mex er en 100% vegansk foodtruck, som serverer lækre retter inspireret af det mexikanske køkken. Vex Mex holder til på OaseTorvet.

Churrosvogn

Churrosvognen serverer sprøde lune churros. De kan krydres med sukker, kanelsukker, flormelis, chokoladesovs, syltetøj og softice.

Isbar

Italiensk is i dansk kvalitet.

Morgenmads- og slikbutik

Om morgenen sælger vi rundstykker, mælk og diverse pålæg fra morgenmadsbutikken. Om eftermiddagen omdannes butikken til slikbutik, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer af slik, is, kaffe og slush ice.