BLINK

Spiller søndag d. 16. juli på “Sonarscenen - Torvet” kl. 21.30 - 22.15

image description

BLINK udgør en talentfuld duo bestående af sanger Sebastian Dirchsen og producer Marius Balle. Disse to gymnasiedrenge bruger studiet som deres kreative legeplads, hvor de udforsker og eksperimenterer med musikken. I deres musik forener BLINK popmusik med en unik tilgang, der er præget af deres fascination for spændende og utraditionelle akkorder og toner.

Kairo

Spiller mandag d. 17. juli på “Sonarscenen - bogcaféen” kl. 21.30 - 22.15

image description

Kairo består af fire unge Århusdrenge, der skaber et poppet univers med jazz'ede akkorder og tendenser fra RnB og soul. Drengene begyndte at spille sammen på efterskole, og siden er både venskabet og musikken vokset. Gutterne er hyggelige og laid-back, ligesom deres musik, og glæder sig til at spille på Sonarscenen - bogcaféen hvor de føler sig på hjemmebane.

ÅBEN SCENE

Tirsdag d. 18. juli på “Sonarscenen - Torvet” kl. 21.30 - 23.00
Tilmeld dig på www.yfc.dk/åbenscene.

image description

En magisk aften er i vente til Åben Scene på Sonarscenen – Torvet, hvor talentet får frit spil! Fra musikalske mesterværker til dramatiske monologer, dansetrin der får hjertet til at hoppe, og komiske indslag der får lattermusklerne i gang?Denne aften kommer måske til at få det hele. Det afhænger dog af din tilmelding. Vil du have 4 minutter på scenen? Tilmeld dig på www.yfc.dk/åbenscene.

Simon P

Onsdag d. 19. juli på “Sonarscenen - Torvet” kl. 21.30 - 22.30

image description

Én guitar – Én mand. Simon Pedersen spiller på Sonarscenen på torvet. Vi inviterer dig til en latenight lovsangssession, hvor du er velkommen til at nyde Simons hjertevarme stemme og musikalske dygtighed eller aktivt deltage ved at synge med.

Sankt Baldrian

Spiller torsdag d. 20. juli på “Sonarscenen - bogcaféen” kl. 21.30 - 22.15

image description

Sankt Baldrian synger en hymne til det urolige hjerte. Sangene spænder mellem intime folkmelodier og overvældende kompositioner akkompagneret af messingblæsere. Det udtrykker henholdsvis den simple ro og den storladne natur, der er to centrale temaer i både musik og lyrik. Glæd dig til at læne dig tilbage, sænke skuldrende og dagdrømme sammen med Sankt Baldrian.

Oplev SommerOase

KØB DIN BILLET