Er du lige gået ud af 3., 4., 5. eller 6. klasse, kan du glæde dig til BeTween 2018

Go’MORGEN’Gud!

På BeTween elsker vi at starte dagen i selskab med Gud. Når du er væltet ud af din sovepose og har spist dine havregryn, står BeTween-lederne klar med highfives, lovsang, undervisning og masser af spas, så vi både kan vågne sammen på en lækker måde og prise Gud helt fra morgenstunden. Under mødet bliver vi delt ud i grupper, hvor vi kan lege lidt, snakke om dagens undervisning og bede sammen.

Go’EFTERMIDDAG’Gud!

BeTween handler om at være sammen med Gud, men også med andre deltagere på din egen alder. Derfor vil der i løbet af ugen være to eftermiddagsaktiviteter. Der vil være det legendariske sponsorløb, hvor vi samler penge ind til BUOs indsamlingsprojekt (tirsdag) og derudover vil der være tændstikløb (torsdag).

Go’AFTEN’Gud!

Når du har haft en hel dag med spas og løjer, skal det naturligvis sluttes af med stil. Til aftenmødet kommer der en taler, et awesome lovsangsband og selvfølgelig alle dine venner. Vi skal synge og danse for og med Jesus og lære mere om, hvad et liv med Ham indebærer.

Go’NAT’Gud!

Der vil i løbet af ugen være en aften (efter aftenmødet), hvor der er mulighed for at øve sig i fysisk udfoldelse af tro igennem bl.a. bønnestationer, stille tid, bibellæsning og low-key lovsang.

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

JuniorZonen

JuniorZonen er for alle de sejeste juniorer fra ca. 10 – 14 år. JuniorZonen er et sted med aktiviteter for de juniorer, som fungerer bedre i mindre grupper med flere voksne og mere nærhed. De juniorer, der kommer i JuniorZonen, har ofte særlige behov, brug for en del struktur, brug for rolige omgivelser eller lignende.

Vi mødes hver formiddag, fra 10-12, hvor vi starter med, at der bliver holdt et kort oplæg, andagt og bøn. Dette vil tage udgangspunkt i det samme tema, som på Between. Vi ønsker, at de unge denne uge får en oplevelse af Guds nærvær og en erfaring af, at Gud elsker dem helt vildt højt, præcis som de er.

Herefter vil der hver dag være forskellige aktiviteter, at vælge imellem. Aktiviteterne er målrettet juniorer, og der vil være voksne og unge, som har tid til nærvær, snak, fordybelse, hygge og sjove aktiviteter for både unge drenge og piger.

JuniorZonen har ikke sit eget aftenevent, men man har mulighed for at tage til Betweens aftenevent sammen med nogle af JuniorZonens ledere.

Tilmelding: samme tid og sted som BeTween. Der vil være ledere fra JuniorZonen, som man er velkommen til at kontakte, hvis man har brug for mere info om JuniorZonen.

Leder af JuniorZonen: Paw Wackerhausen - 60 38 32 75 og Anna Hasle  - 26 36 76 02

(Er dit barn blevet for gammelt til JuniorZonen, men stadig gerne vil være med – så ring eller skriv gerne til os, så snakker vi om det.)