BeTween

BeTween 2019 bliver LEGENDARISK! Er du lige gået ud af 3., 4., 5., eller 6. klasse, er dette sporet for dig.

Go'MORGEN'Gud!
På BeTween elsker vi at starte dagen i selskab med Gud. Når du er væltet ud af din sovepose og har spist dine havregryn, står BeTween-lederne klar med highfives, lovsang, undervisning og masser af spas, så vi både kan vågne sammen på en lækker måde og prise Gud helt fra morgenstunden. Under mødet bliver vi delt ud i faste grupper, hvor vi snakker om dagens undervisning, beder og leger sammen. 

Go'EFTERMIDDAG'Gud!
BeTween handler om at være sammen med Gud men også med andre deltagere på din egen alder. Derfor vil der i løbet af ugen være forskellige eftermiddagsaktiviteter, bl.a. vores episke sponsorløb, hvor vi i år samler penge ind til BUO og iThemba projekter.

Go'AFTEN'Gud!
Når du har haft en fed dag med spas og løjer, skal det naturligvis sluttes af med stil. Til aftenmødet kommer der en taler, et awesome lovsangsband og selvfølgelig alle dine venner. Vi skal synge og danse for og med Jesus og lære mere om, hvad et liv med Ham indebærer. Derudover er der som altid gøjl fra scenen.

Go'NAT'Gud!
Der vil i løbet af ugen være to aftener (efter aftenmødet) med aktiviteter. Mandag er der bålhygge, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Onsdag er der mulighed for at øve sig i fysisk udfoldelse af tro gennem bl.a. bønnestationer, stilletid, bibellæsning og low-key lovsang.

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

 

JuniorZonen

JuniorZonen er et sted med aktiviteter for de juniorer, som fungerer bedre i mindre grupper med flere voksne og mere nærhed. De juniorer, der kommer i JuniorZonen, har ofte særlige behov, brug for en del struktur, brug for rolige omgivelser eller lignende.

Vi mødes hver formiddag, fra kl. 10 til kl. 12, hvor vi starter med, at der bliver holdt et kort oplæg, andagt og bøn. Dette vil tage udgangspunkt i det samme tema som på BeTween. Vi ønsker, at de unge denne uge får en oplevelse af Guds nærvær og en erfaring af, at Gud elsker dem helt vildt højt, præcis som de er.

Herefter vil der hver dag være forskellige aktiviteter at vælge imellem. Aktiviteterne er målrettet juniorer, og der vil være voksne og unge, som har tid til nærvær, snak, fordybelse, hygge og sjove aktiviteter for både unge drenge og piger.

Tilmelding: Samme tid og sted som Between. Der vil være ledere fra JuniorZonen, som man er velkommen til at kontakte, hvis man har brug for mere info om JuniorZonen.

Leder af JuniorZonen: Paw Wackerhausen tlf. 60 38 32 75.

(Er dit barn blevet for gammel til JuniorZonen, men vil stadig gerne være med – så ring eller skriv gerne til os, så snakker vi om det.)

 

Oplev SommerOase

TILMELD DIG NU