Familielaboratoriet er Børne- og UngdomsOases familiearbejde. Vi ønsker at vejlede og inspirere til familielivet – både i og udenfor kirken. Denne sommer vil vi dele to initiativer med jer. En vejledning til forbøn i familier og et studiehæfte for forældre.

Forbøn i familier

Selvom det ikke bliver muligt at søge forbøn i StoreTelt på SommerOase i år, kan vi sagtens bede for hinanden. Gud er heldigvis ikke afhængig af sted og størrelse. Hans Ånd virker lige så kraftfuldt i den enkelte familie og i det enkelte familiefællesskab.

"For hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg midt iblandt dem"
(Matt. 18, 20)

Med vejledningen her vil vi opmuntre jer til at tjene hinanden med forbøn rundt omkring i familierne, på familielejren eller på campingpladsen, hvor to eller flere familier er samlet. Nogle vil være vant til at praktisere forbøn for hinanden, mens det for andre vil være nyt.

Derfor beskriver vi både rammen for forbønssituationen og giver en vejledning til forbederen.

Må mit liv og mit hus altid tjene dig

Under SommerOase online i uge 29 udgiver Familielaboratoriet fire videoer med studieoplæg og sang. Videoerne tager udgangspunkt i det nye studiehæfte for forældre, som handler om hvordan et helt almindeligt familieliv med Gud kan se ud.

Køb 5 studiehæfter for 250 kr. hos Novia.dk

Studiehæftet udgives i et samarbejde mellem Arvid Asmussen og Familielaboratoriet. 

Derudover udgiver Familielaboratoriet også en plakat med bibelverset ”Jeg og mit hus vil tjene Herren” fra Josvas Bog 24, 15, som sangen og studiehæftet bygger på. Den kan være en påmindelse i jeres hjem om, at I vil tjene Gud.

Køb plakaten hos Novia.dk