TuneUp er sporet for unge voksne mellem 17 og 22 år - for dig som ønsker at blive udfordret og udrustet til en daglig vandring med Gud

 

På TuneUp vil du få undervisning, som er vinklet i forhold til de spørgsmål vi som unge er optaget af. Vi drømmer om en uge, hvor vi tør være ærlige og sårbare om det gode så vel som det svære. Vi vil sætte fokus på identitet og karakter, samt personlig tro og dagligt discipelskab. 

Om morgenen vil vi udforske årets tema "Kraften fra det høje" og hvad Gud har at sige til os gennem det. Her vil vi også lovsynge og søge Gud sammen. I løbet af eftermiddagen har fællesskabende aktiviteter, hvor vi møder hinanden på tværs af vennegrupper og får mulighed for at lære nye mennesker at kende. Herudover vil vi bruge tid på dybdegående undervisning i aktuelle og relevante temaer til vores seminar. Om aftenen rykker vi over i StoreTelt, hvor vi vil bruge tid i Guds nærvær med lovsang og undervisning sammen med VoksenOase. 

På SommerOase er du velkommen til at bo i UngeCampen, som TuneUp deler sammen med TeenTrack. I camp'en vil der være rig mulighed for at møde nye mennesker på din egen alder. Uanset om du bor i camp'en eller ej, er du meget velkommen til at hænge ud og være med til vores aktiviteter. Hver aften slutter vi dagen af med en midnatsrefleksion, der giver mulighed for at blive stille og søge Guds nærvær sammen.

 

Få mere ud af TuneUp på Facebook

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

Christian Callesen

Christian Callesen er årets hovedtaler på TuneUp.

Han er uddannet teolog og har været med til at starte Byens Valgmenighed i København, hvor han nu er præst. Vigtigheden af årets tema "Kraften fra det høje" er ifølge Christian enkel: Der ville hverken være kirke eller disciple uden kraften fra det høje. Han drømmer om, at alle de gode gaver, vi har fået givet af Gud må blive udnyttet. At de ting, Gud siger om os, må blive forløst.

Christian glæder sig til at være sammen med unge, der er åbne for at få nye tanker og ideer og vil komme til at forme fremtiden. Vi er i stor forventning til, hvad Gud vil sige til os gennem Christian på TuneUp.

Oplev SommerOase

TILMELD DIG NU