På VoksenOase skal det være interessant, lærerigt og inspirerende at være. Som deltager på VoksenOase sammensætter du selv dit program og vælger, hvad du allermest har lyst til at deltage i. Vi har en bred vifte af arrangementer, så du selv kan vælge præcis de møder, der passer til dig og din åndelige vandring.

Om formiddagen har vi bibeltimer, hvor vi fokuserer på at udlægge dagens bibeltekst på en jordnær måde, der giver mening ind i din hverdag. Her får du “rugbrøds-undervisning” - en solid gennemgang af tekststeder i Bibelen med det formål at åbne teksten op og gøre den levende for dig. 

Om eftermiddagen er der over 20 forskellige seminarer, du kan vælge imellem. Seminarerne beskæftiger sig med alt lige fra brugen af nådegaver, til seminarer, der sætter fokus på at styrke din tro i dit arbejdsliv eller give dig gode redskaber til din videre trosrejse.

På samme måde er aftenmøderne i Store telt også forskellige fra aften til aften. Vi opfordrer vores talere til at dele deres vidnesbyrd med afsæt i aftenens tema og på den måde inspirere og udfordre vores eget trosliv. Nogle aftner synger vi lovsange af vores lungers fulde kraft, mens andre aftner lægger op til, at vi søger ind i stilheden sammen med Gud og lytter til, hvad han har at sige til os. Om aftenen er der også mulighed for at blive bedt for hos en fra forbønsteamet, at knæle ned ved korset eller at dele et profetisk ord, billede eller tungetale.