BeTween

BeTween er sporet for DIG, der lige er gået ud af 3., 4., 5., eller 6. klasse.

På Between skal vi have en fest med Gud gennem spændende taler, fed lovsang og sjove aktiviteter. Dette sker til morgenmøder, eftermiddagsaktiviteter og aftenmøder, hvor vores seje gruppeledere vil være der til at skabe sjov, spas og tryghed for børnene på Between. Vi skal danse, synge, lytte, bede, heppe, løbe og alt muligt andet godt sammen.

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

JuniorZonen

JuniorZonen er for dem der lige er gået ud af 3. 4. 5. el. 6. klasse.

JuniorZonen er sted med en masse sjove og hyggelige aktiviteter for de juniorer, som fungerer bedre i en mindre gruppe med flere voksne og mere nærvær. De juniorer, der kommer i JuniorZonen, har ofte særlige behov, brug for en del struktur, brug for rolige omgivelser eller lignende.

Vi mødes hver formiddag fra kl. 10 til kl. 12, hvor vi starter med et kort oplæg, andagt og bøn. Dette vil tage udgangspunkt i det samme tema som på BeTween. Vi ønsker, at de unge denne uge får en oplevelse af Guds nærvær og en erfaring af, at Gud elsker dem højt, præcis som de er.

Juniorerne har mulighed for at deltage i eftermiddagsaktiviteter og aftenmøder på BeTween. Vi vil forklare om aktiviteterne så børnene kan forberede sig på, hvad der skal ske.

For mere info: Leder af JuniorZonen, Adam Wejse 51 90 95 12

(Er dit barn blevet for gammel til JuniorZonen, men vil stadig gerne være med – så ring eller skriv gerne til os, så snakker vi om det.)