BørneOase

BørneOase er for børn der er fyldt 5 år til og med de, som lige er blevet færdige med 2. klasse.

Vi vil gerne invitere børnene til fest og sjove aktiviteter om formiddagen mandag-fredag. Formiddagene byder på børnemøde i hallen, hvor vi sammen skal synge og danse til lovsang og se teater. Her hører vi om årets tema i børnehøjde og i sjove rammer!

Efter eventet i Hallen vil der være aktivitetstid. For at skabe tryghed bliver børnene en del af en fast gruppe med de samme voksne og børn hver dag. Der er plads til fordybelse, refleksion og bøn ud fra det, børnene har hørt på børnemødet, samt en masse spændende aktiviteter, leg, nærvær og hygge.

Dagsprogram
Kl. 9.45: Aflevering af børnene i deres grupper i Hallen.
Kl. 10.00: Event i Hallen med skuespil, lovsang m.m.
Kl. 11.00: Aktiviteter i grupperne.
Kl. 12.00: Afhentning af børnene ved aktivitetsområdet.

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

BørneVærkstedet

BørneVærkstedet er er tilbud til børn, som af forskellige årsager trives bedst i en mindre gruppe. Tilbuddet er for børn, der er fyldt 5 år til og med de, som lige er blevet færdige med 2. klasse.

Ugen igennem sætter vi fokus på de samme temaer som på BørneOase, og vi synger et par af de samme sange, men på et meget enkelt og let niveau.
Vi starter hver dag med en lille fællessamling omkring Guds ord til os, lidt sang og bøn. Herefter er der små aktiviteter, hobby, leg og hyggeligt fællesskab.

Vi er et stort skønt team af unge og voksne, som står klar til at møde børnene i øjenhøjde med de udfordringer, der måtte være. I tillid til Guds løfter og Hans levende ord vil vi se hvert enkelt barn som en unik og særlig gave.

Vi mødes i den runde bålhytte fra mandag - fredag fra 10.00-12.00.

For mere info: Leder af BørneVærkstedet, Salome Wejse 51 91 25 19