Simon Pedersen

Tirsdag d. 16. juli kl. 22:00 på SommerOase

Simon Pedersen er efterhånden en fast del af lovsangene på SommerOase. Det bliver han igen i år, men denne gang i et nyt format.

Målet med denne rolige lovsangskoncert er at skabe et nyt rum for lovsangen og give publikum en ny oplevelse af mødet med Gud i musikken. Det bliver derfor en akustisk aften med kun Simon, et klaver og en håndfuld gode lovsange. Ingen tekster på storskærmen, men til gengæld suppleret med den moderne kunstform VJ (videokunst), lavet af Joakim Dalmar. 

Det bliver en spændende, nytænkende og afslappende aften, der åbner for “bare at være” og tage imod indtryk gennem samtlige sanser.

Northern Assembly

Onsdag d. 17. juli kl. 22:00 på SommerOase

De to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, har rejst vidt og bredt og spenderet nogle af de vigtigste barndomsår i steder som Afrika, England, Norge og Færøerne. Northern Assembly er derfor ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde ”hjem”.

I januar 2018 udkom bandet med debutalbummet “Death Won’t you marry me?”. I efteråret 2019 udkommer bandets andet album “Closer Together” og forud for udgivelsen tager Northern Assembly på turné til Færøerne efterfulgt af en spillestedsturné Danmark rundt. 

Northern Assembly har overbevisende formået at fængsle publikums opmærksomhed og er blevet rost af blandt andet Gaffa og Aarhus Stiftstidende for deres performance og nærvær. 

Læs mere om Northern Assembly her

Tundra

Mandag d. 15. juli kl. 22:00 på SommerOase

2019 bliver året hvor Tundra udgiver deres selvbetitlede debutalbum - TUNDRA. Derudover er 2019 året, hvor Tundra lægger vejen forbi SommerOase til en stor koncertaften. 

Tundra spiller ustoppelig og overrumplende psykedelisk rock med Nordens urkræfter i ryggen. Både musikken og tekstens insisterende budskaber strækker sig langt ud over scenekanten når stærk åndeligt nærvær understøttes af dybe og vidtstrakte lydlandskaber. Anført af urokkelige Sofie Trolle, balancerer Tundra på smukkeste vis mellem det helt skrøbelige og det overvældende stærke, altid helt ærligt.

Læs mere om Tundra

Se den rørende fortolkning af sangen "Finding my religion" her:

Sofia Hedia

Søndag d. 14. juli kl. 22:00 på SommerOase

Sofia Hedia er tilbage på SommerOase med poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme. Stemmen er krystalklar og nærmest gennemborende i sit nærvær. Teksterne personlige og hudløse i et stærkt melodisk sprog. Sofia Hedia er en sårbar og kraftfuld oplevelse.

Sofia Hedia udgav sit seneste album Drømmespind den 25. januar. Omdrejningspunktet i teksterne er de udfordringer vi oplever i de helt intime relationer, i parforholdet, på godt og ondt. 
Læs mere om Sofia Hedia her