Tundra

Mandag d. 15. juli kl. 22:00 på SommerOase

2019 bliver året hvor Tundra udgiver deres selvbetitlede debutalbum - TUNDRA. Derudover er 2019 året, hvor Tundra lægger vejen forbi SommerOase til en stor koncertaften. 

Tundra spiller ustoppelig og overrumplende psykedelisk rock med Nordens urkræfter i ryggen. Både musikken og tekstens insisterende budskaber strækker sig langt ud over scenekanten når stærk åndeligt nærvær understøttes af dybe og vidtstrakte lydlandskaber. Anført af urokkelige Sofie Trolle, balancerer Tundra på smukkeste vis mellem det helt skrøbelige og det overvældende stærke, altid helt ærligt.

Læs mere om Tundra

Se den rørende fortolkning af sangen "Finding my religion" her:

Sofia Hedia

Søndag d. 14. juli kl. 22:00 på SommerOase

Sofia Hedia er tilbage på SommerOase med poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme. Stemmen er krystalklar og nærmest gennemborende i sit nærvær. Teksterne personlige og hudløse i et stærkt melodisk sprog. Sofia Hedia er en sårbar og kraftfuld oplevelse.

Sofia Hedia udgav sit seneste album Drømmespind den 25. januar. Omdrejningspunktet i teksterne er de udfordringer vi oplever i de helt intime relationer, i parforholdet, på godt og ondt. 
Læs mere om Sofia Hedia her