Seminarer

Seminarer

SommerOase 2024 får noget for enhver smag, når det kommer til seminarer. 

Her kan du se en foreløbig liste over de udbudte seminarer. Listen opdateres løbende. 

Nærmere information om lokaler, tidspunkter og temaer de enkelte dage følger. 

Oversigt over seminarer

Arrangeres af Aeropagos

Gennem arbejdet med dialog, diakoni og trospraksis møder vi i Areopagos åndeligt søgende ved mange arrangementer og events ud over hele Danmark. Dette spor præsenterer noget af vores arbejde og giver indblik i blandt andet arbejdet med åbne kirkefællesskaber, Jesus-vejen, at være kirke i naturen og i Bøn i bevægelse

Med fokus på den praksis, vi udlever i vores kristne tro, og med fokus på, hvordan vi inviterer medmennesker og hinanden til medvandrerskab i en travl og sekulariseret verden, er du hjerteligt inviteret til følgeskab og vækst gennem dette spor.

Seminarsporsleder: Bente Pahus

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 14:30-15:30
Titel: Ud i naturen af Thomas Frovin, Sognepræst i Apostelkirken og Formand for Landsudvalget i Areopagos.
Beskrivelse: “Min bog er den skabte natur, der altid er til min rådighed, når som helst jeg vil læse Guds ord.” Sådan sagde Abba Anthonius før bibelen blev samlet, og mange har med ham fornemmet, at der sker noget med os ude i naturen. I vores tid har det måske med vores digitaliserede liv at gøre; det er som om, at når naturen vækker det analoge hjerte, så berører det en ro og fred, vi længes efter. På seminaret skal vi tale om hvad Guds væren i verden betyder for vores længsler, og hvordan vi i naturen kan finde berøringsflader for troen på Gud.

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Jesus-vejen af Torsten Borbye Nielsen, I Mesterens Lys præst i Areopagos
Beskrivelse: På workshoppen vil Torsten (Borbye Nielsen) give en smagsprøve på Jesusvejen. Jesusvejen er et forløb, som indeholder seks samlinger, der skifter mellem oplæg, samtale og refleksion i mindre grupper og praksis-eksperimenter derhjemme. På hvert forløb dykker vi ned i 3 temaer fra Jesus’ liv og undervisning, som vi sammen lader os inspirere og udfordre af, f.eks.

  • Retfærdighedens vej – hjælp os til at kæmpe for det gode
  • Barmhjertighedens vej – hjælp os til at se med barmhjertighed
  • Overgivelsens vej – hjælp os til at lide for kærligheden


Onsdag
kl. 14:30-15:30

Titel: Lad kroppen vise vej ind i bønnens landskab af Øyvind Borgsø, forfatter til bogen Bøn i Bevægelse.
Beskrivelse: På dette seminar inviteres du til at omfavne krop, sjæl og ånd i en smuk forening. Her kan du erfare, hvordan kroppen kan hjælpe dig med at falde til ro og lede ind i bønnens landskab. Stille vil du blive ledt hjem til Gud og hjem til dig selv.

Seminaret begynder med undervisning og går over i meditative øvelser. Undervisningen har dybe rødder i kirkens rige bønnepraksis med inspiration fra blandt andet fysioterapi, psykosomatik og neuro-videnskab. De meditative øvelser kan være siddende eller stående, som du selv vil. De er forankret i kirkens traditioner, hvor vi ser, at relationen til både os selv og Gud bliver styrket, når vi erfarer, at kroppen er vores ven, et helligt og fredfyldt fristed, hvor vi sammen med Gud er tryggere end noget andet sted.

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Åbne fællesskaber, hvor alle er på vej af Torsten Borbye Nielsen, præst i Areopagos og Peter Tingleff, præst i Kirke på Vej
Beskrivelse: Vi vil dele erfaringer og reflektere over, hvordan vi kan være kirke på en måde, hvor vi alle kan være på vej.
Hvordan kan vi tilbyde et rum, der er radikalt åbent for mennesker med mange forskellige erfaringer og livstydninger, samtidig med, at der også er et tydeligt fokus på og retning imod Kristus?

Arrangeres af Alpha Danmark

Hvem er Jesus, og hvorfor døde han egentlig?

Hvis du har spørgsmål til den kristne tro og gerne vil udforske den sammen med andre, er dette seminar for dig!

På SommerOase kan du igen i år få en smagsprøve på Alpha. Vi vil sammen se en række videosessioner, der forholder sig til forskellige emner relateret til tro, liv og mening. Derefter vil vi drøfte de spørgsmål, som du har lyst til at stille.

Der serveres gratis kaffe og kage undervejs.

Seminarsporsleder: Gitte og Reinhard Thomsen

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvem er Jesus? 
Beskrivelse: Videosession og snak om dagens emne.

Tirsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvorfor døde Jesus? 
Beskrivelse: Videosession og snak om dagens emne.

Onsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvordan kan jeg tro? 
Beskrivelse: Videosession og snak om dagens emne.

Torsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvorfor og hvordan kan jeg bede? 
Beskrivelse: Videosession og snak om dagens emne.

Velkommen til profetisk seminarspor, hvor vi vil dykke ned i den profetiske gave og tjeneste. Vi tror Jesus på ordet, når han siger: ”mine får hører min røst, og jeg kender dem, og de følger mig” (Joh. 10, 27). Og det er netop Hyrdens røst, vi vil beskæftige os med på dette seminarspor.

 Vi har den store glæde at få undervisning af Cath Livesey, som leder Accessible Prophecy I England. Cath har stor viden og erfaring med den profetiske gave og tjeneste, og arbejder for at alle Jesu disciple må lære at høre hans røst. Seminarsporet vil være en kombination af undervisning og praktiske øvelser.

 Du er velkommen, uanset om du har stor erfaring med det profetiske eller aldrig har hørt om det profetiske før. Vi vil bestræbe os på at skabe et trygt rum, hvor der er plads til forskellige erfaringer.

Seminarsporsleder: Mathilde Krüger

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag (del 1) kl. 13:15-14:15
Titel
:Hearing God for ourselves
Oplægsholder: Cath Livesey, leder af Accessible Prophecy
Beskrivelse
: God is the Great Communicator and Jesus promises that his sheep will hear his voice. But how do we tune in? In this seminar we will be looking at how each of us can develop a lifestyle of accurately hearing and effectively applying God’s spoken words to us.

Mandag (del 2) kl. 14:30-15:30
Titel
: Practical session
Beskrivelse: Session with listening exercises, time for testimonies and plenary.

Tirsdag (del 1) kl. 13:15-14:15
Titel
: Hearing God for others
Oplægsholder: Cath Livesey, leder af Accessible Prophecy
Beskrivelse: The Bible teaches us to eagerly desire the gift of prophecy. In this seminar we will be exploring a balanced, biblical and mature engagement with prophecy, and how this gift can have a profound impact in our churches.

Tirsdag (del 2) kl. 14:30-15:30
Titel
: Practical session
Beskrivelse: Session with listening exercises, time for testimonies and plenary.

Onsdag (del 1) kl. 13:15-14:15
Titel
: The Holy Spirit 
Oplægsholder: Cath Livesey, leder af Accessible Prophecy
Beskrivelse
: “But when he, the Spirit of truth, comes, he will guide you into all truth.” In this seminar we will be looking at how each of us can deepen our relationship with the Holy Spirit and walk closely with him daily.

Onsdag (del 2) kl. 14:30-15:30
Titel
: Practical session
Beskrivelse: Session with listening exercises, time for testimonies and plenary.

Torsdag (del 1) kl. 13:15-14:15
Titel
: Discernment
Oplægsholder: Cath Livesey, leder af Accessible Prophecy
Beskrivelse
: Discernment is about the perception of spiritual reality and is a vital part of a healthy prophetic culture. There is a great need in the church today for godly discernment, so that we can tell light from dark and align ourselves with all that God is doing. Come and find out how!

Torsdag (del 2) kl. 14:30-15:30
Titel
: Practical session
Beskrivelse: Session with listening exercises, time for testimonies and plenary.

Fredag kl. 13:15-14:15
Titel
: Netværkssamling for Netværk for profetisk tjeneste i Dansk Oase
Oplægsholder: Anders Niemeier Lindeagaard og Mathilde Krüger
Beskrivelse
: Velkommen til alle jer, der er interesserede i at høre mere om et netværk for profetisk tjeneste i Dansk Oase, og som ønsker at arbejde at skabe en sund profetisk kultur i jeres menighed.

Dette seminarspor introducerer 5 konkrete måder at bede eller meditere over Bibelen på. Det er for dig, som gerne vil styrke den daglige ‘stilletid’ med Gud og måske opdage nye måder at læse i Bibelen og bede på. 

Hver dag vil der blive præsenteret en bestemt ’praksis’ – og derefter vil vi sammen afprøve den. Man kan deltage hele ugen eller en enkelt dag, som det passer, og forhåbentlig tage inspiration med hjem til dagligdagen.

Seminarsporsleder: Sara Dahlmann, lærer og åndelig vejleder, og Elon Jepsen, sognepræst i Vor Frelsers Kirke Vejle. 

 

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 14:30-15:30
Titel
: Lectio Devina
Oplægsholder: Sara Dahlmann
Beskrivelse
: En måde at gå til en kort bibeltekst, hvor vi lytter efter Guds ord til os i dag, tygger på det, beder ud fra det og nyder Guds nærvær hos os.  

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel
: Nedskrevne bønner – at låne stærke ord fra andre
Oplægsholder: Elon Jepsen
Beskrivelse
: Det er ofte en god hjælp til et levende bønsliv at bruge skrevne bønner. Nedskrevne bønner kan hjælpe i perioder, hvor det er svært selv at finde ordene at bede, eller kan bruges som en ramme om den frie bøn. Vi vil give inspiration til at formulere egne bønner eller finde gode bønner at låne, og hvordan man kan bruge dem. 

Onsdag kl. 14:30-15:30
Titel
: Stilhed
Oplægsholder: Sara Dahlmann
Beskrivelse
: Hvorfor stilhed? Hvordan kan vi blive stille? At møde sig selv og Gud i stilheden. Vi skal prøve at bruge et enkelt ord som fokuspunkt i stilheden og også den enkle ”bøn på åndedrættet”.

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel
: Kraftfuld forbøn – at bede for andre
Oplægsholder: Elon Jepsen
Beskrivelse
: Forbøn er at bede for andre. Det kan være alene eller i et bønsfællesskab, at man beder for hinanden eller for personer eller emner i verden. Det kan også foregå som en bøn for et andet menneske ved håndspålæggelse. Vi vil give inspiration til, hvordan man kan bede, og hvordan man kan få en spændende rytme i bønslivet. 

Fredag kl. 14:30-15:30
Titel
: Bibelmeditation
Oplægsholder: Sara Dahlmann 
Beskrivelse
: Vi vil prøve den ignatianske metode til at leve sig ind i en beretning fra Ny Testamente, hvor vi sanser stedet, menneskene, Jesus og andre – og lader os bevæge af det som Helligånden gør levende for os. En meget skøn måde at lade bibelens måske velkendte historier blive levende for os.

På dette spor forsøger vi at bore os ned i nogle af tidens aktuelle etiske problemstillinger og deres konsekvenser for vores forståelse af at være et menneske.

I “gamle dage” var forståelsen af mennesket i vestlig kultur fuldstændig indfalset i et kristent livssyn. I dag er alt på sin vis i spil, og forankringen af forståelsen af mennesket er i høj grad uklar. Er mennesket defineret ud fra sin egen selvforståelse eller følelse? Kunstig intelligens og robotteknologi kalder på en gennemtænkning af, hvad det egentligt menneskelige overhovedet er. Klimateorier stiller spørgsmål om, hvilket ansvar mennesket har. Postmoderne ideologier udfordrer konventionel samfundsforståelse, identitet, hierarkier, biologi og vidensbegreber. Mennesket er i spil. 

På sporet vil vi lytte til kyndige foredrag om udvalgte problemstillinger og vinkler, som forhåbentlig vil give anledning til debat, samtaler i teltene, nysgerrighed og anden klogskab. Så tag tænkehatten på, og kig dybt ned i tanker om eksistens.

Seminarsporsleder: Thomas Ploug og Jakob Carl Christensen

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 13:15-15:30
Titel: Klima, klode og kød
Oplægsholder: Ulrik Nissen, Lektor, dr. Theol, Aarhus Universitet.
Beskrivelse: Mennesket overfor skaberværket: Hvad er vores etiske ansvar i relation til klimaet, den jord vi bor på og det, vi spiser. Er alt kød afgudsofferkød?

Tirsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvordan forholder wokebevægelsen sig til det etiske?
Oplægsholder: Marianne Stidsen, forfatter. Lektor Emeritus, Institut for Nordiske Studier og sprogvidenskab, KU.
Beskrivelse: Det etiske, forstået som respekten for det enkelte menneskes urørlige værdighed og integritet, har været den “røde linje”, der aldrig måtte overskrides, uanset hvor stor en politisk sag man så havde at kæmpe for. Men hvordan forholder det sig, når det gælder woke-bevægelsens forhold til det etiske?

Onsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Etisk vandresamtale
Beskrivelse: Deltagerne sættes sammen i små hold og udstyres med aktuelle etiske spørgsmål til vandringen.

Torsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Aktiv dødshjælp
Oplægsholder: Thomas Ploug, Professor, institut for kommunikation og psykologi, Aalborg Universitet.
Beskrivelse: Mennesket i mødet med sygdom, lidelse og død. Er aktiv dødshjælp etisk forsvarligt eller forkasteligt? Hvordan bevare sin menneskelighed i mødet med døden?

Fredag kl. 13:15-15:30
Titel: Hvordan udfordres vores menneskesyn af kunstig intelligens og robotter?
Oplægsholder: Simon N. Balle, Ph. D., Sognepræst ved Skæring Kirke
Beskrivelse: Teologen Paul Tillich skriver i Systematic Theology, at kerneopgaven for teologien er at respondere på menneskets kreative selvfortolkning i en given tidsalder. Når vi udvikler kunstig intelligens i vores eget billede, til at udføre opgaver, vi for nogle årtier siden ville have forsvoret krævede menneskelig fornuft og tænkning at udføre, så er der netop tale om en selvfortolkning. Så på hvilke måder de afspejler vores evner, egenskaber og etik? Hvordan harmonerer det, vi kan lære om mennesket i lyset af robotterne, med det menneskesyn og den gudbilledlighed, der forkyndes i kristendommen? 

Vi er her på jorden i praktik, men evigheden er begyndt. Vi er allerede sat i det Himmelske med Kristus og er som i en fodboldkamp på det vindende hold.

Akkurat som en cardigantrøje, der skal knappes rigtigt fra begyndelsen, må vi i bøn begynde med Himlens atmosfære, vision og masterplan, før vi lander i det ’daglige brød’, og i brugen af de nådegaver Gud har skænket os. Hvem ønsker at miste de himmelske melodier og spilde tiden med gerninger uden evig frugt?

Fadervor er en kærlighedsrelation og livsstil som udleves fra NU til NU. Først opad, dernæst indad og udad, for Helligånden vil skabe en tørst efter guddommelig natur. En dag skal vi se Kristus og Gud samt deltage i livet i det Ny Jerusalem, den hellige by på en ny jord.

Seminaret bygger på “Lægepræst” Poul Henning Krogs fjerde bog Fadervor – Himlen og jorden rundt på 40 dage.

Seminarsporsleder: Poul Henning Krog

 

Oversigt over seminarsporets indhold

Alle oplæg holdes af Poul Henning Krog.

Mandag
kl. 13:15-14:15

Titel: Fadervor, du som er i himlene.
Beskrivelse: Vi øver os i at kende vores Far samt læse den ’himmelske boligavis’ og smage på de himmelske tilstande, perspektiver og visioner. Vi begynder således ikke med vores lange bønneliste, men øver os i at have hovedet i Himlen.

Tirsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Helliget blive dit navn, komme dit rige.
Beskrivelse: Gud er hellig, men Guds navn helliges, når vi bliver ’gravid’ med og ejer Guds mange navne. At Gud bliver MIN hyrde, forsørger, læge, skaber, retfærdiggører og banner. ’Komme dit rige’ handler også om Guds evigheds masterplan.

Onsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Ske din vilje som i himlen, således også på jorden. Giv os i dag vort daglige brød..
Beskrivelse: En ’således’ bøn er en enorm frimodig bøn. Guds rige vil implementeres, når vi beder og øver os i en daglig vandring ind i Guds forudberedte gerninger i alle livets felter – ’det daglige brød’.

Torsdag kl. 13:15-14:15
Titel: ..og forlad os vor skyld som også vi forlader vore skyldnere. Og led os ikke i fristelse..
Beskrivelse: I Guds kærlighedens miljø omkommer det onde. At leve i Guds tilgivelse, gør os barmhjertige overfor os selv og vores næste. Fristelser og prøvelser er et livsvilkår, men Gud skaber en skøn vej og udvej.

Fredag kl. 13:15-14:15
Titel: ..men fri os fra det onde. For dit er Riget, magten og æren i evighed. Amen!
Beskrivelse: Pilgrimme på gennemrejse har et dobbelt borgerskab. Livet på jorden er som en lille prik i evighedens cirkel. Vi er i praktik, før vi i opstandelseslegemet får lov med Kristus at leve på en ny jord.

På dette spor vil vi i en række ’højskoleforedrag’ blive klogere på den urolige verden, vi lever i. Er verden i opbrud? Eller er det en oplevelse, vi deler med generationer før os? Og hvor er håbet og muligheden for at agere?

Vi skal høre om krigene i Ukraine og Israel/Palæstina. Vi skal blive klogere på Kina som en ny storspiller på den verdenspolitiske scene. Vi skal konsultere gamle kendinge som Churchill og C.S. Lewis og finde ud af, hvad de har at sige os i en tid, hvor frygten og afmagten over de verdenspolitiske spændinger kan tage overhånd. Og så skal vi spejde efter, hvor vi finder håb.

Vi vil hver dag synge sammen fra højskolesangbogen – for også på den måde at byde uroen og opbruddet trods. Velkommen til højskoleforedrag med tid til refleksion, eftertanke og drøftelse!

Seminarsporsleder: Johannes Thomsen og Tina Kruse

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 13:15-14:15
Titel: Verden set fra Beijing 
Oplægsholder: Nikolaj Birkkjær Andersen, Forretningsleder, ph.d. i statskundskab
Beskrivelse: For Vesten er Kina den vigtigste strategiske udfordring. Kina bliver stadig rigere og mere teknologisk udviklet og får dermed mere at skulle have sagt på den internationale scene. Kina omtales derfor stadig oftere som en trussel. Men hvordan ser verden ud fra Kinas perspektiv? Det er emnet for dagens oplæg.

Tirsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Vi vil kæmpe på strandene – og i garderobeskabet
Oplægsholder: Jesper Fodgaard, sognepræst i Vor Frelsers Kirke, Aalborg 
Beskrivelse: C.S. Lewis og Winston Churchill vidste mere end de fleste om at leve i urolige tider. De satte på hver deres måde et afgørende aftryk på verden i det 20. århundrede, og deres stemmer blev kendt og elsket af den britiske befolkning under 2. verdenskrig. Angiveligt møde de aldrig hinanden, selvom de var samtidige, men hvis de gjorde, hvad ville de så have talt om? Og hvad ville de sige til os, der lever i dag? Vi står stadig på skuldrene af disse giganter, og i dette foredrag undersøger vi, hvordan to af de engelske sprogs største stemmer kan hjælpe os med at leve i usikre tider.

Onsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Hvor man finder håb i en verden i opbrud 
Oplægsholder: Anne-Cathrine Riebnitzsky, forfatter og foredragsholder
Beskrivelse: Uroen i verden kan overvælde os. Men håbet lever. Anne-Cathrine Riebnitzsky taler om, at finde konkrete veje til håb i en kaotisk og truende verden.

Torsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Israel/Palæstina og krigen i Gaza: To folk, to traumer og to så forskellige historier. 
Oplægsholder: Bodil Skjøtt, tidligere generalsekretær i Israelsmissionen.
Beskrivelse: Hvad der skete den 7. oktober og hvad der er sket siden er tragisk, uforståeligt og synes helt uden mening. Er der historiske, kulturelle og religiøse omstændigheder, som kan hjælpe os til at forstå – om end bare lidt – hvad der sker, og hvorfor tingene ser så forskellige ud, alt efter hvilken historie vi lytter til. Og hvordan lytter vi til begge sider, så vi undgår at medvirke til at optrappe hadet, volden og frygten?

Fredag kl. 13:15-14:15
Titel: Præst mens Putins bomber falder
Oplægsholder: Fyodor Raychynets, ukrainsk præst og underviser
Beskrivelse: Fyodor Raichynets er ukrainsk præst og har krigen med Rusland inde på nærmeste hold. Som præst navigerer han i frygt, vold og ødelæggelse samtidigt med, at han både drømmer om og arbejder for fred og forsoning – også med russere. Hvordan balancere retfærdighed og håb i denne situation, og hvordan bevare troen på Gud og mennesker? Hvordan være kirke i denne situation?”

På dette seminarspor vil vi dele erfaringer, praksisser og historier om at være kirke udenfor de almindelige kirkerammer.

Hvordan kan vi være et netværk af mennesker, der lytter til Gud, til hinanden og til området vi er en del af Hvordan kan denne lytten ind i længsler og behov danne grundlag for nye måder at være kirke på? Og hvordan kan vi være en kirke på en måde, hvor alle kan være på vej, og hvor vi samtidig bevarer et tydeligt fokus på og retning imod Kristus?

Seminarsporsleder: Peter Tingleff og Nina Leinum Nørgaard

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag
kl. 14:30-15:30

Titel: Visionen: Hvordan møde den åndelige længsel i Danmark?
Oplægsholder: Peter Tingleff, Leder af Kirke på vej
Beskrivelse: Ifølge ny undersøgelse fra Syddansk Universitet har over 80 % stærke åndelige længsler og behov. Hvordan kan vi bevæge os udenfor vores almindelige kirkerammer og møde mennesker i deres længsler? Og hvordan kan det udvikle sig til at blive nye måder at være kirke på? Om vision, principper og praksisser i ’Kirke på vej’

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel: At gå ud
Oplægsholder: Jørgen Lund, Frimenighedspræst.
Beskrivelse: Jørgen er præst og har en længsel efter at se mere af Guds rige. Han vil fortælle om hvordan han er blevet inspireret af mission i Indien og i Burma til at gå udenfor kirkemurene for at være der, hvor mennesker er. Det er en stor omvæltning at gå fra “kom til os i vores fantastiske kirke” til “at gå ud til folk og dele Guds fantastiske rige lige der” – dette seminar er en personlig fortælling med flere overvejelser end svar og fantastiske erfaringer i at gå i tjeneste for Guds rige.

Onsdag kl. 14:30-15:30
Titel: At lytte til Gud
Oplægsholder: Carsten og Anna Larsen, ledere i Kirke på vej. 
Beskrivelse: Vi taler om at det er vigtigt at lytte til Gud og følge ham i det, som han allerede gør. Det lyder godt og rigtigt men hvordan ser det ud i praksis. Hvad mener vi med at vi vil lytte til Gud? Anna og Carsten er ledere af et Kirke på vej fællesskab i Slagelse og vil med udgangspunkt i egne erfaringer dele hvordan det har været for dem at vende sig fra egne drømme, tanker og planer til at se, at Jesus allerede er igang og følge ham i det han gør. 

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Kristus i centrum i åbne fællesskaber, hvor alle er på vej
Oplægsholder: Torsten Borbye Nielsen, præst i Areopagos og  Peter Tingleff, leder af Kirke på vej. Et samarbejde med Areopagos.
Beskrivelse: Vi vil dele erfaringer og reflektere over, hvordan vi kan være kirke på en måde, hvor vi alle kan være på vej. Hvordan kan vi tilbyde et rum, der er radikalt åbent for mennesker med mange forskellige erfaringer og livstydninger, samtidig med, at der også er et tydeligt fokus på og retning imod Kristus Peter og Torsten vil sammen dele indtryk fra fællesskaberne i ’Kirke på vej og fra fællesskabet Nautilus, hvor der kommer mange åndeligt nysgerrige mennesker, som møder Areopagos/I Mesterens Lys på helsemesser, stilleretræter med mere.

Fredag kl. 14:30-15:30
Titel: Gæstfrihed
Oplægsholder: Nina Leinum Nørgaard, iværksætter i Kirke på vej. Peter Tingleff, leder af Kirke på vej. 
Beskrivelse: Vi skal som kirke være gæstfrie og byde folk ind, så de kan føle sig velkomne. I Kirke på vej har vi erfaringer med at være gæster hos andre og tage imod deres gæstfrihed. Hvordan er man en del af et medborgerhus, et hospital en aftenskole, hvor man kommer som gæst og spiser det, som bliver serveret og forkynder at Guds rige er kommet nær? Vi vil tage udgangspunkt i egne erfaringer og praksisser fra arbejdet i Kirke på vej – både de gode historier og de historier, hvor det har været svært. 

Dette spor kaster lys på politik fra forskellige vinkler: Helt overordnet om politik er noget, man som kristen skal holde sig fra, eller kan/bør engagere sig i – om demokrati er noget, vi skal kæmpe for, eller vi hellere skal bruge kræfterne på kirken? Der er knap 1½ år til kommunal- og regionsrådsvalg, så nu er et godt tidspunkt at overveje et evt. engagement.

Hver dag vil indeholde to elementer: et oplæg og en samtale om et bestemt politisk område(fx politik generelt, folketing, byråd, civilsamfund mm.) og ”dagens politiker” – en kristen, som har valgt at engagere sig i et politisk parti. Her prøver vi så vidt at komme bredt rundt både i partier og niveauer.

Seminarsporsleder: Ole Dupont Kofod

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 14:30-15:30
Titel:
Åndsfrihed
Oplægsholder:
Daniel Toft Jakobsen (S)
Beskrivelse:
 Politiker fra Socialdemokratiet

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Lobby-arbejde blandt kristne organisationer
Oplægsholder:
Ruben Holmgreen Falk fra Kirkenes Integrations Tjeneste & Ole Dupont Kofod (Å)
Beskrivelse: Politiker fra Alternativet

Onsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Familiepolitik
Oplægsholder:
Jens-Henrik Kirk (C)
Beskrivelse: Politiker fra Konservative

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Skal kristne engagere sig i politik og samfund?
Oplægsholder:
Birgit Jakobsen (K)
Beskrivelse: Politiker fra Kristendemokraterne

Fredag kl. 14:30-15:30
Titel:
Kan politik blive en religion?
Oplægsholder: Henrik Hadberg (V)
Beskrivelse: Politiker fra Venstre

Gud skabte os som seksuelle væsener, og det var ment som en af vores største gaver. Men en brudt verden gør det ofte svært for os som mennesker at nyde vores seksualitet fuldt ud. Desuden synes seksualitet at fylde mere end nogensinde i vores kultur i dag.

Så hvordan forholder vi os til vores seksualitet i mødet med vores egen skrøbelighed og den verden, vi lever i? Dette spor åbner op for samtaler om køn og seksualitet. Her vil være valide bidrag, der tilfører viden om køn og seksualitet med det formål at fremme glæden og nydelsen ved at være seksuelle væsener.

Som fundament for dette spor vil vi fokusere på, hvordan vores følelser, især i den nuværende tidsalder, ofte styrer vores liv, særligt når det kommer til vores seksuelle identitet. Følelser får ofte en stor autoritet i vores liv. Herefter vil samtalen blive åbnet for temaerne kønsidentitet og seksualitet, og mod ugens slutning vil der være mulighed for at mødes i kønsspecifikke samtalegrupper.

Seminarsporsleder: David Søholm Johansen og Sara Palmqvist Gaarn-Larsen

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 14:30-15:30
Titel:
Den indre følelse som autoritet
Oplægsholder:
David Søholm Johansen, præst med fokus på børn og unge i Kolding Valgmenighed
Beskrivelse:
Følelser kan fylde meget i os selv og er en grundlæggende del af at være menneske. Hvilken vægt har følelser i dag, og har Gud noget at sige om vores følelsesliv?
Dette seminar skal ses som indgangen til temaet om køn, seksualitet og følelser. 

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Køn og identitet
Oplægsholder:
Sara Palmqvist Gaarn-Larsen, foredragsholder, forfatter,
Psyko- og familieterapeut-studerende
Beskrivelse:
I modsætning til den gængse opfattelse af kønnet som flydende, vil seminaret tilbyde en udvidet forståelse af det maskuline og feminine køn med biologien som fundament. Vi vil også tale om, hvor det nonbinære passer ind, og hvordan vi kan støtte hinanden og den kommende generation i kønsudviklingen.

Onsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Sex – sandheder og løgne
Oplægsholder: Sara Palmqvist Gaarn-Larsen, foredragsholder, forfatter, Psyko- og familieterapeut-studerende
Beskrivelse:
Vi vil zoome ind på de mest omtalte myter indenfor sex, som kommer fra medierne og tale om, hvad rigtig sex i egentligt er.
Vi vil undersøge, hvordan vi kan forberede os selv på sex uden urealistiske forventninger og brudte grænser. Ønsket er at pege på, hvordan sex fungerer allerbedst som middel til nærvær og kærlighed.

Torsdag kl. 13:15-14:15
Titel
: Kvindeseminar del 1: Kropsidealer
Oplægsholder: Hannah Rosendahl, psykoterapeut,
klinisk sexolog og jordemoder.
Beskrivelse: Hvordan ser du på dig selv, og hvad siger du til dig selv? Lær at elske det du ser, og se hvad Gud ser, når han ser på dig. Udforsk, hvordan du kan ændre din selvopfattelse og finde skønheden i din unikke krop.

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel:
Mand og Mand imellem – del 1
Oplægsholder:
Ruben Knudsen
Beskrivelse:
Identitet handler om hvordan vi opfatter os selv, men er det hele billedet? Og hvad gør vi, hvis vores identitet er som at kigge ind i et mat spejl, hvor vi kun aner konturerne af hvem vi er? Eller sagt på en anden måde: hvad hvis hjertet har fået ”grå stær” og ikke længere kan se ud? Er maskuliniteten påvirket og kan vi gøre noget? Er seksualiteten påvirket? Kan Gud gøre noget? Det går jeg i dybden med torsdag og fredag på Sommeroase – Mand og Mand Imellem.
– Seminaret er for mænd og er del 1 af 2

Fredag kl. 13.15-14:15
Titel
: Kvindeseminar del 2: Forstå din krop
Oplægsholder: Hannah Rosendahl, psykoterapeut,
klinisk sexolog og jordemoder.
Beskrivelse: Med udgangspunkt i ofte stillede spørgsmål om kvindekroppen vil du lære om kvindekroppen og dens mange funktioner. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til sexolog og jordemoder. Få dyb indsigt i din krop, dens processer og vidundere, og lær at forstå og værdsætte dens unikke egenskaber.

Fredag kl. 14:30-15:30
Titel:
Mand og Mand imellem – del 2
Oplægsholder:
Ruben Knudsen
Beskrivelse:
Identitet handler om hvordan vi opfatter os selv, men er det hele billedet? Og hvad gør vi, hvis vores identitet er som at kigge ind i et mat spejl, hvor vi kun aner konturerne af hvem vi er? Eller sagt på en anden måde: hvad hvis hjertet har fået ”grå stær” og ikke længere kan se ud? Er maskuliniteten påvirket og kan vi gøre noget? Er seksualiteten påvirket? Kan Gud gøre noget? Det går jeg i dybden med torsdag og fredag på Sommeroase – Mand og Mand Imellem.
– Seminaret er for mænd og er del 2 af 2

Arrangeres af Mercy Ships Danmark og MAF Danmark

På dette spor sætter vi fokus på at prædike uden ord, ved at lade handlingerne tale for sig selv. Vi fokuserer på at møde vores medmennesker i udviklingslande, når krig, naturkatastrofer, og fattigdom sætter dagsordenen og livsnødvendige ting som ernæring, sundhed, infrastruktur, uddannelse og åndelig omsorg bliver glemt.

SommerOases indsamlingspartnere i år er MAF og Mercy Ships, og de er fælles værter for sporet. Begge arbejder med at hjælpe folk i fjerne egne af verden, som ofte er udenfor vores opmærksomhed i Danmark. Mennesker har både fysiske, mentale og åndelige behov, og derfor vil vi sammen fokusere på at bringe hjælp, håb og heling til det hele menneske.

Hver dag sætter seminarsporet, med personlige beretninger fra personer som har valgt at engagere sig ved enten at rejse ud som frivillige eller gøre en forskel gennem deres kirke, virksomhed eller forening, fokus på hvordan vi alle kan give næstekærlighed til verdens ende. Kom og bliv inspireret – sammen kan vi sætte et globalt aftryk!

Seminarsporsleder: Vibeke Hauge Førrisdahl og  Morten Josefsen (Mercy Ships) samt Peter Hedelund og Svend Stokbæk (MAF)

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag
kl. 13:15-14:15

Titel: Løvens hule: Hvad gør ngo’er egentlig for FNs verdensmål?
Oplægsholder: Moderator: Katja Gunnertoft Bojsen, Sekretariatschef CKU
Paneldeltagere:
– Svend Stokbæk, Forretningsfører og fundraiser MAF Danmark.
– Vibeke Hauge Førrisdahl, Generalskretær Mercy Ships Danmark.
– Palle Flyger, foredragsholder og rejseleder, Dansk Europamission.
– Clement Dachet, Midpoint.
– Mathias Toft Rønne, Bestyrelsesmedlem og tidligere udsendt, OM Danmark.
Beskrivelse: Center for Kirkeligt Udviklingsarbejde sætter rammen for en paneldrøftelse om danske ngo’ers indflydelse på at nå FNs verdensmål der har deadline i 2030. 

Tirsdag kl. 13:15-14:15
Titel: SommerOases indsamlingspartner har ordet  – Hospitalsskibe fyldt med håb og helbredelse.
Oplægsholder: Juliana Løvig Borg, tidligere udsendt med Mercy Ships og Vibeke Hauge Førrisdahl, Generalsekretær, Mercy Ships Danmark
Beskrivelse: Mercy Ships giver gratis livsforvandlende kirurgi i Afrika. Hør om arbejdet hvor Juliana vil fortælle om sine oplevelser ombord på hospitalsskibet Africa Mercy, tidligere Storebæltsfærgen. Juliana har senest været i Senegal hvor hendes tvillingebror var med.

Onsdag kl. 13:15-14:15
Titel: SommerOases indsamlingspartner har ordet  – Verdens største humanitære flyselskab
Oplægsholder: Rebecca og Tajs Würtz Jespersen, Udsendte i Papua Ny Guinea for MAF
Beskrivelse: Hør Rebecca og Tajs Würtz Jespersen fortælle om deres liv og arbejde i Papua Ny Guinea, som MAF´s udsendte lærer og kommunikationsmedarbejder. De bringer med MAF hjælp, håb og heling til fattige og nødlidende i ”Land of the unexpected”.

Torsdag kl. 13:15-14:15
Titel: BUOs indsamlingspartner har ordet – Samfundsindsats der bryder onde cirkler
Oplægsholder: Samantha og Stuart Walker, ledere af iThembas arbejde i Sydafrika.
Beskrivelse: Hør Sam og Stu fortælle om hvordan de i Sweetwaters, Sydafrika arbejder på at bringe samfundet ud af følgevirkningerne fra apartheid. Mød de mennesker som Rudehøj Efterskoles Frontlinje hvert år besøger.

OBS! Dette seminar foregår på engelsk med mulighed for oversættelse til dansk.

Fredag kl. 13:15-14:15
Titel: Engagement til verdens ende -De lavpraktiske vinkler
Oplægsholder: Moderator: Vibeke Hauge Førrisdahl
Paneldeltagere:
– David Laadal Mortensen, Landsleder, YFC
– Jytte Quist fra Lindehøj Kirke
– Christian Callesen, valgmenighedspræst, Byens Valgmenighed
Beskrivelse: Hør hvordan forskellige kirker, ngo’er og virksomheder engagerer sig i at hjælpe vores medmennesker i det globale syd. 

OBS: Dette seminar har et begrænset antal pladser. Derfor er tilmelding nødvendig på mail til gmt@alphadanmark.dk

På SommerOase kan du i år deltage på Parkursus sammen med din partner. Formålet med kurset er at skabe gode relationelle vaner, som kan hjælpe dig og din partner med at vokse tættere sammen og sikre, at jeres parforhold vokser hele livet igennem. Parkursus er for alle par, som gerne vil ruste parforholdet til fremtiden.

Vi vil sammen se tre videolektioner, der udforsker parforholdet. Hver lektion indeholder undervisning og tid til private samtaler, hvor I som par taler sammen om lektionens emner. På intet tidspunkt er der gruppesamtaler – alle samtaler er 100% personlige – kun mellem dig og din partner.

For at få det fulde udbytte af Parkursus anbefales det kraftigt at købe deltagermanualen “Ægteskabskursus”, som forhandles i bogsalget på SommerOase.

Det fulde parkursus består af 7 lektioner, som efterfølgende kan tilgås gratis online.

Seminarsporsleder: Birgitte og Øjvind Thomasen

 

Oversigt over seminarsporets indhold

Mandag kl. 13:15-15:30
TitelAt bygge et stærkt fundament
Beskrivelse: Videolektion med Nicky og Sila Lee

Onsdag kl. 13:15-15:30
TitelKommunikationens kunst
Beskrivelse: Videolektion med Nicky og Sila Lee

Torsdag kl. 13:15-15:30
Titel: Konfliktløsning
Beskrivelse: Videolektion med Nicky og Sila Lee

I en rodløs tid med meget mistrivsel vil Salme 23 og den anerkendte terapiform ”Acceptance and Commitment Therapi (ACT)” i galopfart komme os til undsætning, når der er behov for liv, lys, lægedom samt tro, mod og robusthed til at vandre i de ’forudberedte gerninger’. Vi må hjælpe hinanden og os selv.

Vi tænker på bæredygtighed, men hvad med ’væredygtighed’? I hidtil ukendt omfang skyller stress, belastninger, angst, depression og andre sygdomme ind over os. Hver tredje dansker får en psykiatrisk diagnose.

I bogen PsykiaTro og dette SommerOase-spor gennemgås temaer, redskaber og små øvelser ud fra den terapeutiske Salme 23 fra bibelen samt ACT, der begge er vitale redskaber til fornyelse af sindet. Der fokuseres på et værdibaseret liv, hvor formålet er at opnå et langt dybere Kristusliv, en psykologisk robusthed og fleksibilitet.

Seminarsporsleder: Poul Henning Krog

Oversigt over seminarsporets indhold

Alle oplæg holdes af Poul Henning Krog.

Mandag
kl. 14:30-15:30

Titel: Intro af Accept Commitment Therapy, Prisme 7 samt Salme 23 linje 1-2.
Beskrivelse: “Herren er min hyrde, jeg skal intet mangle.” Vi er ikke kaldet til at leve i en ’manglekultur’, for Gud er kærlighed og rig nok. Vi vil arbejde med fornyelse af sindet og på at blive mere psykisk robuste.

Tirsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Salme 23 linje 3-5.
Beskrivelse: “Han lader mig ligge på grønne vange, til hvilens vande leder han mig, han giver mig kraft på ny..” ’Lyskurven’ introduceres som et grundlæggende redskab til at forstå og håndtere stress på en optimal måde. Livet med Helligånden er livet! 

Onsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Salme 23 linje 6-9. 
Beskrivelse: “Han leder mig ad rette veje for sit navns skyld. Skal jeg end vandre i dødsskyggens dal, frygter jeg intet ondt, for du er hos mig, din stok og din stav er min trøst.” Kriser rummer et vækstpotentiale. Guds velsignelse og vej er også i ’dalen’, og her er camping forbudt.

Torsdag kl. 14:30-15:30
Titel: Salme 23 linje 10-13.
Beskrivelse: “Du dækker bord for mig for øjnene af mine fjender. Du salver mit hoved med olie.” Vi er altid i Guds hånd uanset fjendens udseende, og Gud stiller sig imellem os og fjenden, ja dækker ligefrem bord for os og salver os.

Fredag kl. 14:30-15:30
Titel: Salme 23 linje 14-16.
Beskrivelse: “Mit bæger er fyldt til overflod. Kun godhed og miskundhed følger mig alle mine dage, og jeg skal bo i Herrens hus mine dage.” Skulle vi gå i minus, vil Guds galoperende nåde indhente os, for vi skal leve med Ham både nu og i evigheden.  

Flere børn og unge end nogensinde kæmper med psykisk mistrivsel af forskellig art, og det berører både børnene, de unge, familierne og de fællesskaber, vi kommer i.

På dette seminarspor vil vi sætte fokus på mistrivselskrisen fra forskellige vinkler:

Hvordan påvirker præstationskulturen vores børn og unge? Hvordan kan vi bedst være forældre for vores børn og unge i den tid, de vokser op i? Og hvad er kirkens rolle i mistrivselskrisen? Hvordan laver man kirke for børn og unge, når nogle har ”særlige behov”?

Vi vil desuden netværke og undersøge behovet for at danne yderligere netværk indenfor området.

Seminarsporsleder: Anita Hartman Meldgaard og Susanne Fodgaard


Oversigt over seminarets indhold

Mandag kl. 13:15-14:15
Titel: Hvordan påvirker præstations- og perfekthedskulturen børn og unge? Og hvordan hænger det sammen med mistrivsel?
Oplægsholder: Thomas Willer, Præst i Aalborg Vineyard, sociolog og freelanceforsker på CUR (Center for Ungdomsstudier)
Beskrivelse: Vi zoomer ind på at være barn og ung i præstationssamfundet – hvor man skal skabe sig selv, hvor alt siges at være muligt, hvor relationer uophørligt skal fortjenes og hvor ingen ved, hvornår noget er godt nok. Og hvordan navigerer vi i det?

Tirsdag kl. 13:15-14:15
Titel: At lave kirke for børn og unge, når nogle har særlige behov 
Oplægsholder: Dorte Linde. Plejemor, børnekonsulent og leder af børnekirken i Bykirken i Odense. 25 års erfaring i arbejdet med børn med forskellige diagnoser og har selv børn med forskellige udfordringer.
Beskrivelse: Et seminar med fokus på praksis ift. at lave børne- og ungekirke, når nogle har særlige behov. Dorte Linde er uddannet folkeskolelærer og har mange års erfaring. Hun vil desuden dele sine erfaringer med at få hverdagen derhjemme til at blive god, når ens børn har særlige behov. 

Onsdag kl. 13:15-14:15
Titel: At leve med særlige behov i familien: En forældres og en leders perspektiv.
Oplægsholder: Signe Clayton – Mor til 3 børn, flere med særlige behov. Dorte Vistisen – børneleder i Aalborg Valgmenighed, uddannet socialpædagog og i Marte Meo metoden.
Beskrivelse: På seminaret vil du få indblik i, hvordan det er at være en familie med særlige behov, og hvilken betydning det har for deltagelsen i fællesskaber. En forælder vil dele personlige erfaringer og en leder vil dele perspektiver på udfordringer i børne- og ungekirken.

Torsdag kl. 13:15-14:15
TitelNetværk omkring børn og unge med særlige behov.
Oplægsholder: Anita Hartman Meldgaard og Susanne Fodgaard. Anita er områdeleder i Kolding Valgmenighed og selv mor til et barn med særlige behov, Susanne er ansat som trivselsleder i BUO
Beskrivelse: Dette seminar er for alle, der ønsker at støtte hinanden og netværke omkring børn og unge med særlige behov. Uanset om du er forælder, bedsteforælder, ven, leder eller blot interesseret i emnet, er du velkommen. Vi vil også undersøge behovet for at danne blivende netværk efter SommerOase.

Arrangeres af Areopagos

I 20’erne og 30’erne er der store valg vi træffer for resten af livet. Det handler både om at finde en vej i arbejdslivet, privatlivet og i geografien omkring det, men det handler også om at finde vej med det åndelige, det spirituelle og det usete, alt det der foregår i hjertet omkring at vandre med Gud. På det spor forsøger vi at tage livtag med den dannelsesrejse der udfolder sig i vores unge voksne år, og hvordan vi forholder os til verden omkring os. Velkommen til at vandre sammen i en lille del af processen.

Seminarsporsleder: Bente Pahus

Oversigt over seminarets indhold

Mandag kl. 13:15-14:15
Titel: Det metamoderne
Oplægsholder: Martin Krath Andersen, journalist i Areopagos. Troels Nymann, cand. mag i litteratur historie og Semper-chef
Beskrivelse: Nogen har kaldt den nye tid vi lever i nu «Den metamoderne tid». I dette seminar taler vi om de udfordringer, en vekselvirkning mellem det distancerede liv og det helt nære erfaringsbaserede liv stiller os i – hvordan den tid vi lever i, udfordrer vores spiritualitet, og samtidig skaber plads for ro, fordybelse og ægte nærvær.

Tirsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Humlebiernes Gud
Oplægsholder: Kasper Bergholt – teologistuderende og forfatter til bogen ”Jordnær teologi”
Beskrivelse: Måske har du opdaget, at vi ikke er alene. Der er andre levende væsener på Jorden. Men er Gud også Gud for humlebierne og egetræerne? Hvilken rolle spiller dyrene og planterne i Guds frelses-plan, og gør det nogen forskel for os mennesker?

Onsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Ånd ind – live
Oplægsholder: Christoffer Krøgh Engholm, Journalist Areopagos
Beskrivelse: Vi lever i en verden, hvor livet ofte kan være travlt og uforudsigeligt. De fleste af os kender behovet for at stoppe op, puste ud og trække stikket for en stund. Men når vi puster ud, har vi altid brug for at ånde ind igen. Spørgsmålet er, hvad vi ånder ind? Er det bekymring, uro og stress? Eller kan vi faktisk skabe permanente rytmer og åndehuller i vores liv, hvor vi lader os fylde af det gode, skønne og sande – af Guds nærvær. Og kan disse rytmer blive en livsstil og en fast del af vores åndedræt?

Torsdag kl. 13:15-14:15
Titel: Pejlemærker – livet i 20’erne og 30’erne
Oplægsholder: Bente Mikkelsen Pahus, landechef i Areopagos
Beskrivelse: I denne workshop taler vi om spiritualitet, de store livsvalg og troens livsfaser. Hvad gør vi, når vi bliver udfordret af mørke, afmagt eller tvivl.

Tilmeld dig SommerOases nyhedsmail

* påkrævet

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

1645 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer
under 30 år

Pris fra
1. maj 2024

1545 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

1095 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

995 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

945 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

845 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

825 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

725 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

525 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

425 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

100 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

Gratis

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. maj 2024

100 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. maj 2024

Gratis

Dagsarmbånd

Hvis du ønsker at deltage på SommerOase mere end én dag,
men ikke en hel uge, så tilmelder du dig bare via BOOKING oppe i højre hjørne, og når du kommer til den del af tilmeldingen der hedder DØGN, så vælger du de dage, du ønsker at deltage.

Hvis du ønsker at deltage på SommerOase én dag,
så kan du sagtens vente med at bestille dit dagsarmbånd til du er på SommerOase. Hvis du gerne vil købe billetten før SommerOase, så holde øje med vores BOOKING-side, hvor der senere vil blive åbnet op for booking af dagsarmbånd.

Fortrydelses- og returret

Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger frem til 1. juni for SommerOase. Hvis du fortryder dit køb inden 1. juni, tilbagebetales købesummen til dig – dette gælder ikke for ordregebyret. Dette foregår ved refundering til det kort, ordren er betalt med.

Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til SommerOase der er foretaget efter 1. juni.

Ønsker du at fortryde dit køb, så skriv til info@sommeroase.dk med dit ordrenummer, og om det er hele ordren der skal annulleres eller dele af den.

Læs mere om fortrydelsesret på forbrug.dk

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

1495 kr.

Pris fra
1. maj 2024

1645 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer
under 30 år

Pris fra
1. februar 2024

1395 kr.

Pris fra
1. maj 2024

1545 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

995 kr.

Pris fra
1. maj 2024

1095 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

895 kr.

Pris fra
1. maj 2024

995 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

845 kr.

Pris fra
1. maj 2024

945 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

745 kr,

Pris fra
1. maj 2024

845 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

699 kr.

Pris fra
1. maj 2024

825 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

599 kr.

Pris fra
1. maj 2024

725 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

475 kr.

Pris fra
1. maj 2024

525 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

375 kr.

Pris fra
1. maj 2024

425 kr.

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

100 kr.

Pris fra
1. maj 2024

100 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

Gratis

Pris fra
1. maj 2024

Gratis

Kommende prisstigninger

Pris fra
1. februar 2024

100 kr.

Pris fra
1. maj 2024

100 kr.

Kommende prisstigninger
for BUO-medlemmer

Pris fra
1. februar 2024

Gratis

Pris fra
1. maj 2024

Gratis