UngeOase

I 2023 er der endnu engang SommerOase. Sporet for de unge 17-24-årige har været kaldt TuneUp de sidste mange år, men vil fremover hedde UngeOase.

Der vil som sædvanlig være selvstændige morgenmøder på UngeOase, hvor Peter Højlund kommer og har bibeltimer, som vil inspirere og opmuntre til at leve et liv ledt af Gud. Alle dage vil der blive holdt seminar på UngeOase, som skal gøre os klogere på Gud og verden omkring os. 

Vi skal være sammen om sjove og fællesskabende aktiviteter: kreative, sportslige og alt muligt andet. Vi skal fordybe os i stilhed. Vi skal hygge i forteltene. Vi skal spille Spikeball. Vi skal have midnatsrefleksion. Vi skal snakke med nye og gamle venner. Vi skal lovsynge sammen. Vi skal spise sammen. Vi skal i det hele taget bare være sammen med Gud i midten og med gode venner omkring os. 

Ønsket er, at alle 17 til 24-årige skal føle sig velkomne på UngeOase, således at vi kan danne venskaber og bekendtskaber på tværs af alder, kirkelig baggrund og geografi i landet. Campen er udelukkende for folk mellem 17 og 24, så hvis du har nogen venner fra efterskole, nogen fra din kirke eller en tredje flok at tage med, kan I slå jeres telt eller campingvogn op i ungecampen. 

Vi har desuden et fællestelt, hvor der er café, og hvor der altid er folk, som med garanti også er med på et spil eller en snak.

I UngeOase landsbyen bor man kun i telt/campingvogn med personer af samme køn, medmindre man er gift. Alkolhol må ikke indtages i landsbyen. Ligeledes er rygning ikke tilladt.

Vi glæder os til at se dig på UngeOase! Læs mere om, hvordan Sommeroase kommer til at se ud for dig som er ung her: Facebook og Instagram

Sporet er arrangeret af BUO. Medlemmer af BUO får særlig medlemsrabat på SommerOase.

Oplev SommerOase

TILMELD DIG NU