På SommerOase online sætter vi fokus på, hvordan Gud arbejder i vores verden i dag.

Hans-Christian Vindum Pettersson

Vi starter SommerOase online ud søndag d. 18. juli kl. 10.30 med en festlig familiegudstjeneste, hvor valgmenighedspræst Hans-Christian Vindum Pettersson prædiker over temaet: Kraften i det lave. 

Arianna Walker

På vores online formiddagsmøder vil Arianna Walker udfolde årets tema om Åndens frugt for os med sit særlige blik for, hvordan Gud og Helligånden arbejder "i det lave". Hvordan kan vores kristne fællesskaber være steder for håb og helbredelse?

Arianna Walker er en fantastisk formidler, som brænder for kirkens rolle i at række håb og heling til brudte mennesker, ved at kalde dem ind i en levende relation til Jesus. 

Arianna Walker er gift, har to børn og bor i Bradford, England. Hendes undervisning får selvfølgelig danske undertekster. Læs mere om Arianna Walker.

Christoffer Højlund m.fl.

De tre præster Christoffer Højlund, Lars Meilandt Hansen og Daniel Hougaard står for årets bibeltimer på SommerOase online.

Præsterne tager fat på temaet om Kraften i det lave ud fra Paulus' andet brev til korintherne.

Læs mere om både præster og bibeltimer.

Elisa Morberg Wejse: Gud virker i dag

Elisa Morbjerg Wejse er præst i Odder Frimenighed siden maj 2020. Elisa vil tale om, hvordan Guds kraft virker i og mellem mennesker. Nogle gange sker det på måder, som virker almindelige eller ydmyge. Og ofte ser vi, at Gud virker blandt de svage og brudte.

Elisa er gift med Christian, og de bor i Odder og har fire børn i alderen 14-23 år. Elisa har været sognepræst i Harlev og Framlev sogne i syv år, og var før da studenterpræst i Århus i otte år. Hun har været med i lederskabet af DanskOase siden 2016, og familien har deltaget på SommerOase siden 2005.

Ole Backer Mogensen: Aldrig forladt

Ole Backer Mogensen har været præst i Græsted Kirke siden 2006. Ole vil tale om, at vi aldrig er forladt af Gud. Det gælder også, når vi ikke kan se frugterne af vores arbejde, eller vi oplever modgang og tvivl. Gud virker stadig, selvom han kan føles fjern.

Ole har været præst i Græsted Kirke siden 2006. Han er gift med Karen og er stedfar til fire voksne børn og morfar til fem. Ole har tidligere været præst i bl.a. Bethlehemskirken i København. Han har været en del af lederskabet i DanskOase siden 2017 og formand siden januar 2019.

Efter mødet er der lovsangsfest med Arvid Asmussen og band. 

Elon Jepsen: Altid i tjeneste

Elon Jepsen slutter SommerOase online af med emnet: Altid i tjeneste. Gud kan bruge os lige, hvor vi er, og med hans kraft kan vi bringe de gode nyheder til verden omkring os både gennem handlinger og ord.

Elon Jepsen er sognepræst i Vor Frelsers Kirke i Vejle, er gift med Miriam og har tre børn. Elon har tidligere været sognepræst i Harte Kirke ved Kolding i seks år. Elon er en levende forkynder, som brænder for, at mennesker må møde Jesus og få en personlig relation til ham. Gennem sit arbejde som sognepræst arbejder Elon for, at endnu flere danskere må høre verdens bedste nyheder, og for at endnu flere må komme til tro og ind i en levende relation med Jesus.

Oplev SommerOase online

KØB DIN BILLET